Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van vrijdagmiddag
15:27 vrijdag 17 december 1999

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629


*

HUIS ter HEIDE / ZIJERVELD

De politie heeft vrijdagmorgen tijdens de ochtendspits tien automobilisten bekeurd die onbevoegd gebruik maakten van de Koelenweg. Dat is de verbindingsweg tussen Huis ter Heide en Zijerveld. De weg is voor doorgaand verkeer gesloten; alleen bestemmingsverkeer mag er gebruik van maken.
De controle volgde op een actie van de politie waarbij de afgelopen week aan automobilisten die de weg als sluiproute gebruikten een gele kaart werd uitgereikt.. De komende weken blijft de politie controleren en overtreders worden onverwijld bekeurd. Kosten: 120 gulden. Ook dat is sneu geld.


*
HOOGEVEEN

In Hoogeveen hebben onbekenden vrijdag op klaarlichte dag een partij gereedschap gestolen uit een bedrijfsbus die stond geparkeerd op het terrein van een bedrijf aan de Lindberghstraat. Het gaat om een freesmachine, een schroefmachine, een schaafmachine en een decoupeerzaag, alles van het merk Bosch. De bus was niet afgesloten.


*

ASSEN

In Assen zijn bij een inbraak in een bedrijfsauto een gereedschapkist met handgereedschap en een lasapparaat gestolen. De auto stond geparkeerd achter een bedrijfspand aan de Witterstraat. De achterruit van de auto werd vernield.


*

ASSEN

Van het terrein van een bedrijf aan de Rolderstraat in Assen is de afgelopen week een lasapparaat met toebehoren van 5000 gulden gestolen. Verder was geprobeerd in te breken in de kantine van het bedrijf. De bedrijfsleider denkt dat een en ander heeft plaatsgevonden tussen 12 en 14 december.


*

KLAZIENAVEEN

Een 33 jarige snackbarhouder uit Klazienaveen kon de politie vrijdagmorgen meedelen dat hij de kauwgomballenautomaat, waarvan hij donderdagavond aangifte van diefstal had gedaan, weer teruggevonden had. De automaat stond voor de snackbar aan de Lauden in Klazienaveen en bleek donderdagavond om een uur of elf te zijn verdwenen. De eigenaar vond het apparaat zwaarbeschadigd terug op het sportveld naast de snackbar.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2383 '
Lees ook