Persberichten

van dinsdagmiddag 21september 1999
17:07 dinsdag 21 september 1999

Bert Peters 0591 66 20 14 of 0653 23 80 59

Westerbork, overstekend schaap doodgereden
Reed vanmorgen omstreeks 06.20 uur een 29-jarige automobilist uit Beilen over de Nevenweg toen hij plotseling een schaap op de weg zag die hij niet meer kon ontwijken. Door de aanrijding die volgde liet het schaap het leven. De eigenaar van het schaap is een 30-jarige man uit Dwingeloo, niet bekend hoe het schaap uit het weiland is gekomen.

Hoogeveen, Inbraak wasstraat
Deed een 27-jarige vrouw uit Hoogeveen aangifte van inbraak in de wasstraat aan de Griendtsveenweg. Via een verbroken raampje werd toegang verkregen waarna de geldautomaten werden opengebroken. De buit is vermoedelijk maar enkele guldens, de schade veel groter.

Dwingeloo, inbraak VVV-kantoor
Werd aangifte gedaan van inbraak in het VVV-kantoor aan de Brink. Vannacht is op grove wijze de deur geforceerd waarna VVV-bonnen en strippenkaarten werden weggenomen. De totale schade is nog niet bekend.

Assen, inbraak in school
Werd vannacht ingebroken in een school aan de Platolaan. Door een ruit te vernielen kon men binnenkomen. Daar werd een Pentium 2 computer met beeldscherm weggenomen. Schadebedrag onbekend. Een 50-jarige man uit Assen deed namens de school aangifte.

Sleen, mishandeling
Werd een 30-jarige medewerker van een bank in Sleen in zijn gezicht geslagen door een ontevreden klant. Deze was kwaad omdat hij geen geld kon krijgen hoewel hij wist dat zijn rekening 'leeg' was. Hij schopte tegen de ramen waarop hij werd aangesproken door de bankmedewerker. Deze kreeg een vuistslag in zijn gezicht en zijn kleding scheurde doordat de man hem vastpakte. De verdachte, een 25-jarige inwoner van Sleen, zal binnenkort door de politie worden gehoord.

Emmen, overvaller tankstations voor rechtbank
De man, die werd aangehouden als verdacht van het plegen van de overvallen op benzinestations, moet donderdagmorgen voor de Rechtbank verschijnen waar wordt beslist of hij voor een langere periode zal worden vastgehouden. De Rechtbank beslist over deze 'Gevangenhouding' op vordering van de officier van justitie.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2395 '
Lees ook