Persberichten

van vrijdagmiddag 14 mei 1999
17:30 vrijdag 14 mei 1999

Bert Peters 0591 662014 of 0653 238059

Meppel, woninginbraak
Ontdekte vanmorgen een bewoonster aan de Leliestraat dat was ingebroken. Via de brievenbus werd het slot open 'gehengeld'. De voordeur zat niet op het nachtslot. Een GSM, herenfiets en een portemonnee (onbekend geldbedrag) werden weggenomen. Schade onbekend.

Meppel, zakkenrollerij
Deed een 56-jarige vrouw uit Darp aangifte van zakkenrollerij, gepleegd in een winkel aan de Hoofdstraat in Meppel. In haar portemonnee zaten o.a. betaalpassen waarmee inmiddels f 2.000,- is opgenomen.

Roden, Beschadigde auto
Parkeerde vannacht een 22-jarige vrouw uit Groningen de auto van haar vader aan de Heerestraat in Roden. Toen zij tegen 04.00 uur vanochtend weg wilde rijden ontdekte zij dat de gehele linkerzijde van de auto was beschadigd met een scherp voorwerp. Geschatte schade f 3.000,-.

Assen, opnieuw etalagekraak bij kunsthandel
Werd gisteravond met een steen een etalageruit ingegooid waarna 2 schilderijen werden ontvreemd bij een zaak aan de Ceresstraat en verschillende voorwerpen in de etalage werden beschadigd. Een weggenomen schilderij was van Maya Wildevuur.

Rogat, inbraak
Werd vannacht ingebroken in een café aan Rogat. Via de bulgaarse methode werd binnenkomst verkregen. De fooienpot en de voetbalpot werden meegenomen, bedrag onbekend. De 47-jarige eigenaar deed aangifte.

Havelte, inbraak motorzaak
Werd ingebroken in een motorsportzaak waarna scooters, minimotors, 120 helmen en complete leren motorpakken werden weggenomen. De schade wordt vooralsnog begroot door de eigenaar op zo'n f 200.000,-. Men kwam binnen door een geforceerde deur.

Emmen, geldautomaten opengebroken
Deed een 27-jarige vrouw uit Emmen aangifte van het open breken van drie geldautomaten bij de autowasstraat aan de Abel Tasmanstraat. Een onbekende hoeveelheid geld werd weggenomen.

Emmen, inbraak kantine schietsportvereniging
Deed een 61-jarige man uit Emmen aangifte van inbraak in het gebouw van de schietsportvereniging aan de Splitting. 5 Kratten frisdrank werden onder meer weggenomen. Een raampje werd geforceerd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2412 '
Lees ook