Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van dinsdag op woensdag
10:26 woensdag 12 januari 2000

Martin Panman
0592361294

Hoogersmilde
Aanrijding
Gisteravond vond een aanrijding plaats aan de Bosweg. Een 57-jarige bestuurder uit Veenhuizen reed met zijn auto richting de tractor. Op de tractor zat een 23-jarige man uit Hoogersmilde. Achter de tractor zat een landbouwfrees gekoppeld welke over de wegas stak. De zijkant van de personenauto van de 57-jarige werd compleet opgengetrokken.

Emmen
Aanrijding auto met bromfiets
Aan de Dikbosstraat vond gistermiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets. De 77-jarige bestuurder (woonachtig in Emmen) van de auto sloeg rechtsaf en zag hierbij de rechtdoorgaande 16-jarige bromfietser uit Valthermond over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, er was alleen materiele schade.

Emmen
Frontale aanrijding
Op de Rijksweg N34 vond gisteravond een aanrijding plaats tussen twee personenautos. Een 23-jarige bestuurder uit Zuidwolde kwam met zijn auto uit de richting Borger en kreeg volgens zijn zeggen plotseling een klapband. Hierdoor kwam de auto op de andere weghelft terecht. Uit tegenovergestelde richting kwam een 47-jarige bestuurster uit Emmen aangereden. Een botsing was onvermijdelijk. De 23-jarige bestuurder botste met zijn linkerkant van de auto tegen de linker zijkant van de 47-jarige Emmense. Er was veel materiele schade, ook de auto die achter de Emmense reed had veel schade door rondvliegende glassplinters. Beide bestuurders zijn met nekklachten overgebracht naar het Schepersziekenhuis. Een inzittende van de 23-jarige man uit Zuidwolde is ook overgebracht naar het ziekenhuis met nekklachten.

Havelte
Aanrijding met dodelijke afloop
Naar aanleiding van het persbericht van vannacht kan nu de naam van het slachtoffer bekend gemaakt worden. Het betreft de 51-jarige Jan Zantingh uit Meppel.

Diever
Inbraak tankstation
Afgelopen nacht is ingebroken in een tankstation aan het Moleneinde. De eigenaar van het tankstation werd omstreeks half drie gebeld door de meldkamer van zijn beveiligingsbedrijf.
Men is naar binnengekomen door de achterdeur van het tankstation, afgesloten met een bouwslot, te forceren. Uit de kiosk van het tankstation is de gehele sigarettenvoorraad weggenomen. Ook zijn er telefoonkaarten verdwenen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2582 '
Lees ook