Persberichten

Berichten van donderdagmiddag
16:34 donderdag 22 juli 1999

Dirk Neef, 06 - 51557950

Eext

Aanrijding met letsel
Bij een kop staart aanrijding op de Provinciale weg in Eext raakte donderdagmorgen een 30 jr. vrouw uit Schaijk gewond. Zij werd met nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis. De vrouw reed in haar auto over de provinciale weg. Op de kruising met de Stationsstraat stopte ze midden op de weg omdat ze te laat in de gaten kreeg dat ze op de kruising moest afslaan. Een 65 jr. man uit Gieten had niet gerekend op het plotselinge stoppen van de voor hem rijdende auto. Hij remde nog wel maar gleed door over het natte wegdek en botste met zijn auto achter op deze auto.

*
Meppel

Gestolen auto teruggevonden
In de nacht van woensdag op donderdag werd in de Van Ewijcksingel in Meppel een auto gestolen. In de loop van de donderdag werd deze teruggevonden in Zwolle.

*
Emmen

Inbraak
Bij een inbraak in een woning aan de Walstraat in Emmen werd aardewerk en een videorecorder gestolen. De inbraak werd in de nacht van woensdag op donderdag gepleegd. De inbreker(s) kwam(en) binnen door gaatjes te boren in een kozijn en daarna een raam te openen.

*
Hoogeveen

Nieuwe auto weg na inbraak garage
In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in een garage aan de Van Limburg Stirumstraat in Hoogeveen. Naast o.a. wat gereedschap namen de dader(s) ook een auto mee. Het betreft hier een groene Subaru Impreza. Men kwam binnen door een raam te forceren.

*
Gieten

Inbraak sporthal
In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in sporthal de Goorns aan de Asserstraat in Gieten. Men kwam binnen door een raam van een deur te vernielen. Ook binnen werd o.a. nog een ruit van een deur vernield. Het is nog niet bekend wat er is gestolen.

*
Hoogeveen

Man raakt gewond bij val van gevel
Een man uit Zaltbommel (verdere gegevens nog niet bekend) raakte donderdagmorgen gewond doordat hij bij een pand aan de Van Limburg Stirumstraat in Hoogeveen bij werkzaamheden naar beneden viel. De man verrichtte aan de buitengevel van de 1e etage reparatiewerkzaamheden aan de zonwering. Toen een koord waaraan hij zich vasthield knapte viel hij naar beneden. Met onbekend letsel werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2613 '
Lees ook