Berichten van zondag 28-02 tot maandagmorgen 01-03-99 09:37 maandag 1 maart 1999

Roel Hallink, tel.: 0528 - 295216

Motor onderuit

ASSEN - Een 27-jarige inwoonster uit Dokkum reed gistermiddag met haar motorfiets over de Balkenweg, toen zij volhens haar zeggen, in wat losliggend grind terecht kwam. Om het in de benen te houden stuurde zij de middenberm in en gleed door naar de linkerweghelft, om tenslotte in de linkerberm tenval te komen. In de middenberm raakte zij met haar schouder een boom. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbraken woningen

VRIES - Gisteravond merkten de bewoners van een woning aan de Taarloseweg, dat er bij hen ingebroken was. De daders kwamen binnen door het vernielen van een raam. De gehele woning was doorzocht. Vermist worden een complete computer met printer.

HOOGEVEEN - Bewoners van een woning aan Het Hoge Holt in Hoogeveen, bermerkten gisteravond toen zij thuis kwamen, dat er gistermiddag bij hen ingebroken was. De daders waren binnen gekomen door het forceren van een deur van de berging. Het grootste gedeelte van de woning werd doorzocht. Vermist worden een aantal cheques, bankpassen, 3 paspoorten en wat oude munten.

BEILEN - Bewoners van de Linthorst Homanweg in Beilen bemerkten gisteravond bij thuis komst, dat er tiijdens hun afwezigheid gisteravond, ingebroken was. De daders waren binnen gekomen via een uitzet raampje. Vermist worden een portemonnee met enkele tientjes en een kistje met een cpoie deel lll van een kentekenbewijs.

ASSEN - Bij afwezigheid van de bewoners werd er gisteravond ingebroken in een woning aan de Thorbeckelaan. De daders kwamen binnen door het vernielen van een raam aan de achterzijde. De gehele woning werd doorzocht. Vermist worden een TV, een telefoon, een videorecorder, een fototoestel, een cd-speler en diverse cd's.

Diefstal betonmolen

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND - Werd vannacht een 37-jarige bewoner van de Zuidzijde-O gewekt door zijn buurman met de mededeling dat er 2 personen achter de woning liepen. Toen hij polshoogte ging nemen zag hij schuin tegenover zij woning een auto met een aanhanger vast zitten in de berm. Toen hij de bestuurder aansprak ging deze er tevoet vandoor. De betonmolen van de aangever stond klaar om meegenomen te worden. Aan de hand van het signalement kon de politie van Stadskanaal later in de nacht een 41-jarige man uit Veendam aanhouden. De man is ingesloten. Het onderzoek zal vandaag worden voortgezet.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2617 '
Lees ook