Persberichten

Berichten van maandag middag 10 mei 1999
16:12 maandag 10 mei 1999

Roel Hallink
tel: 0528-295216

* Diefstal aanhangwagen

YDE - Werd afgelopen nacht aan de Schoolstraat een aanhangwagen gestolen, die voor de woning van de 34-jarige eigenaar stond. De aanhangwagen was afgesloten met een slot, op de aanhangwagen lag een partij dakbedekking ter waarde van ongeveer f 1200,-- gulden. De totale schade bedraagt ongeveer f 3.000,-- .

* Diefstal buitenboordmotor

MIDLAREN - Werd door een 53-jarige inwoner van Noordlaren aangifte gedaan van een buitenboordmotor. De motor had op een toerboot gezeten. Het slot was geforceerd, de boot lag afgemeerd bij een restaurant aan het Zuidlaardermeer. De schade is niet bekend.

* Inbraak in woning

ASSEN - Bij een in aanbouw zijnde woning aan de Taurus, werd afgelopen weekeinde ingebroken. De daders kwamen binnen door een kozijn aan de voorzijde te forceren. Gestolen werden Wiku-buis, koperen buis en diverse hulpmiddelen. Vandaag zal er gekeken worden hoeveel er weg is. De Wiku - buis is nogal duur, want deze kost namelijk f 250,-- per meter.

* Inbraak opslag loods

HOLLANDSCHEVELD - Afgelopen weekeinde is ingebroken bij een gebouw op het recreatiegebied Schoonhoven. Aan de achterzijde van de loods / opslagplaats werden luiken vernield. Hierna werden de achterliggende ruiten ingegooid. Gestolen werden twee bosmaaiers, een aggrigaat, diverse boormachines en nog diverse kleine gereedschappen. Er zal nog nader gekeken moeten worden wat er precies weg is en hoeveel de schade bedraagt.

* Inbraak school

ASSEN - Afgelopen nacht is er ingebroken in een school aan de Lisdoddestraat, een ruit van een deur werd vernield om het slot open te krijgen. Gestolen werden een videorecorder, een complete P.C, drie C.D spelers en een leren telefoonhoesje. Schade is nog onbekend.

* Vernieling ruiten

ASSEN - Bij een gebouw, eigendom van de gemeente, aan de tuinstraat werden afgelopen weekeinde een tiental ruiten vernield. Dit gebouw is al vaker doelwit van vernielingen geweest. De schade van afgelopen weekeinde wordt geschat op
f 10.000,-- gulden.

* Diefstal uit auto

EMMEN - Werd gisteravond aan de Weytackers van een personenauto het rechterportierraam ingeslagen en het slot van het linker portier vernield. Uit de auto werd een radio / cd speler gestolen. Totale schade bedraagt ongeveer f 1.000,--.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2656 '
Lees ook