Persberichten

Tot maandagmiddag 16.00 uur
16:31 maandag 20 september 1999

ALTEVEER - Politie zoekt getuigen!

Bij een verkeersongeval op de krusing Alteveer / Trekgatenweg in Alteveer is zondagmiddag een 43 jarige fietser uit Hoogeveen aangereden door een personenauto, bestuurd door een 34 jarige vrouw uit Slagharen.
Ze kwam vanaf Hoogeveen en sloeg linksaf de Trekgatenweg op. Daarbij kwam ze in botsing met de man die op zijn racefiets over de Trekgatenweg reed en rechtsaf sloeg in de richting Hoogeveen. De fietser is met vermoedelijk een hersenschudding en wat schaafwonden overgebracht naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle.

Aangezien de toedracht van deze aanrijding niet duidelijk is zoekt de politie getuigen van dit ongeval.

Bert Peters, tel 06 53238059

Lhee, aanrijding met letsel
Stak een 53-jarige bromfietser uit Dwingeloo vanuit de richting Lhee de Spieregerweg over en gaf daarbij geen voorrang aan een 35-jarige automobilist uit Waddinxveen die de kruising vanuit de richting Dieverbrug naderde. Als gevolg van de aanrijding die volgde brak de bromfietser vermoedelijk zijn been. Hij werd overgebracht naar het WZA.

Assen auto-inbraak
Deed een 47-jarige man uit Groningen aangifte van inbraak in zijn auto die geparkeerd stond aan de Selma Lagerloflaan. Een rugtas met persoonlijke documenten en pasjes, een GSM-telefoon en een radiocassetterecorder werden weggenomen. De ruit van het portier werd met een steen vernield.

Hooghalen, diefstal aanhanger
Deed een 29-jarige man uit Hooghalen aangifte van diefstal van zijn aanhangwagen die naast zijn woning stond aan de Oosthalen. Het betrof een aanhangwagen met een gesloten witte bak met daarin standmateriaal voor het opbouwen van een stand. Schade onbekend.

Klazienaveen, vernieling graafmachine
Deed een 38-jarige man uit Klazienaveen aangifte van vernieling van zijn graafmachine. De machine stond aan de Energiestraat. Een raam en een dakluim werden vernield, schade minstens f 2.000,-.

Coevorden, autobrand
Brak vanmiddag omstreeks 12.00 uur spontaan brand uit in een auto terwijl de 21-jarige bestuurder uit Coevorden reed over de Krimweg. Hij kon er samen met zijn vriend nog net op tijd uit komen. Oorzaak zijn mogelijke problemen met de LPG-toevoer.

Borger, diefstal zitgrasmaaimachine
Deed een 44-jarige man uit Heeg aangifte van diefstal van een grasmaaimachine. Tijdens de openingstijd van de winkel aan de Buinerstraat werd de machine weggenomen vanuit de hal. De machine was


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2729 '
Lees ook