Politie Drenthe

Persberichten

van zondagmiddag 30 januari 2000
15:06 zondag 30 januari 2000

Bert Peters, 0591 662014 of 0653 238059

Meppel, fietster ten val
Reed zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur een 36-jarige vrouw uit Meppel op haar fiets over de Vledderstraat toen zij in een sleuf terechtkwam tussen het gedeelte klinkers en de betonstrook voor de bushalte. Zij kwam daarna te vallen en bleef enigszins groggy liggen. Zij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel, aard van het letsel onbekend.

Gasselternijveen, auto te water
Zaterdagavond omstreeks 19.00 uur reed een 29-jarige man uit Stadskanaal met zijn auto over de Ir van Veelenweg in de richting van Stadskanaal. Een voor hem rijdende vrachtauto sloeg ter hoogte van de Drentse Mondenweg rechtsaf waarbij de 29-jarige man krachtig remde. Hij raakte daarbij in de slip en kantelde waarna de auto op de kop in de sloot belandde. Hij kon op eigen kracht de autogordel los krijgen en de auto verlaten. Omdat hij last had van zijn ribben zou hij zelf contact opnemen met zijn huisarts.

Assen, diefstal uit winkel
Deed een 39-jarige man uit Assen aangifte van diefstal uit de winkel aan de Weverstraat. Tussen zaterdagmiddag 12.00 uur en zondagmorgen 10.00 uur werd een ruit ingegooid waarna men binnen kon komen. Hierna werd een computer gestolen. Schade onbekend.

Assen, diefstal auto
Deed een 41-jarige vrouw uit Bovensmilde gisteravond omstreeks 23.00 uur aangifte van diefstal van haar auto. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats bij de Stroomflat aan de Stroom. Waarde van de auto niet bekend.

Emmen, diefstal GSM
Deed een 34-jarige vrouw uit Meppen (Dld) aangifte van diefstal van haar GSM-toestel uit haar auto. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Weiert toen gistermiddag de portierruit werd vernield en de telefoon werd weggenomen.

Emmen, diefstal artiestenkleding
Deed een 48-jarige man uit Rijswijk vanmorgen aangifte van diefstal van zijn artiestenkleding en toilettas. Hij had zaterdagavond omstreeks 18.00 uur zijn auto geparkeerd bij een evenementenhal aan de van Schaikweg en toen hij 45 minuten later terug kwam was een zijruit van zijn auto vernield en de kledingzak en toilettas weggenomen.

Emmen, inbraak in cafetaria
Werd vannacht ingebroken in het cafetariagedeelte van een chinees restaurant aan de Alerderbrink. Een ruit werd met een klinker vernield waarna rookwaar, snoep en bier werd weggenomen. Nog niet precies bekend hoeveel goederen werden weggenomen en wat de waarde is. De 38-jarige eigenaar gaat dit inventariseren en doet vervolgens de aangifte.

Schoonebeek, diefstal uit auto
Deed een 49-jarige man uit Hoogeveen aangifte van diefstal van dieselolie en accu's uit twee vrachtauto's die geparkeerd stonden bij het bedrijf aan de Industrieweg in Schoonebeek. De auto's werden opengebroken waarna vier accu's werden weggenomen en ongeveer 800 liter dieselolie. Schadebedrag onbekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 3211 '
Lees ook