Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van vrijdagmiddag 29-10-1999
16:35 vrijdag 29 oktober 1999

Roel Hallink tel: 0528-295216

*
Eenzijdig verkeersongeval

- GEESBRUG Is vanmorgen omstreeks 6.50 uur een 45-jarige man uit Coevorden met zijn auto tegen een boom gebotst. Hij reed op de Burgemeester ten Holteweg, door een combinatie van mist en duisternis zag hij een flauwe bocht naar rechts te laat. Hij ging in de bocht rechtdoor en botste frontaal op een boom. De man is met diverse kneuzingen en schaafwonden vervoerd naar het ziekenhuis in Hoogeveen. Hij mocht na onderzoek weer naar huis. Zijn auto was total loss.

*
Diefstal auto

- ASSEN Is tussen vanmorgen 3.30 uur en 10.15 uur een auto gestolen aan de Steendijk. Het betreft een blauwe Volkswagen Jetta.

*
Inbraak in autos

- ASSEN Werd vannacht ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Gerard Doustraat. Om de auto binnen te komen is het linkerzijraam ingeslagen. Ontvreemd werden: een autoradio/cd-speler en een aantal cds. De schade is nog niet bekend. - Werd tussen gisteravond en vanmorgen eveneens ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Talmastraat. Om de auto binnen te komen werd het raampje van het rechter achterportier ingeslagen. Men heeft niets uit de auto weggenomen. Waarschijnlijk heeft men geprobeerd de auto te stelen, bij het stuurkolom/ kontaktslot werd het een en ander vernield. De totale schade is nog niet bekend.
- Werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Stationsplein. Om de auto binnen te komen is het slot aan de bestuurderszijde geforceerd. Ontvreemd werden: een autoradio en een jas. De totale schade van deze inbraak bedraagt ongeveer fl. 2000,--.

*
Inbraak in bouwcontainer

- HOOGHALEN Werd vannacht omstreeks 4.00 uur ingebroken in een bouwcontainer aan de Beilerweg. Het betreft een grote gele metalen bouwcontainer met metalen openslaande deuren. Om binnen te komen is het hek aan de voorzijde van de bouwcontainer verplaatst. Met grof geweld zijn 2 ronde stalen sloten aan de beide deuren aan de voorzijde van de bouwcontainer met een breekvoorwerp vernield. Wat precies ontvreemd is, is nog niet bekend.

*
Zakkenrollerij

- ASSEN Is vanmorgen de portemonnee gestolen van een 24-jarige vrouw uit Gasseltenijveen. Zij was aan het winkelen in de Marktstraat. Toen zij schoenen aan het passen was, had ze haar jas uitgetrokken en op de kinderwagen neergelegd. Toen de vrouw de schoenen wilde betalen, bemerkte zij dat haar portemonnee weg was. In de portemonnee zat een bedrag van enkele honderden guldens en een giropas.

*
Winkeldiefstal

- MEPPEL Werd vanmorgen een mobile telefoon gestolen bij een winkel aan de Hoofdstraat. De caissière zag twee jongens de winkel ingaan. Toen de jongens weg waren, was er ook een mobile telefoon weg.

*
Ongeval met letsel

- EMMEN Reed vanmorgen een 24-jarige vrouw uit Emmen met haar auto vanaf het parkeerterrein de Wenning op. Zij verleende hierbij geen voorrang aan een 28-jarige vrouw uit Nieuw Dordrecht, die op een bromfiets over het fietspad reed. De 28-jarige vrouw kwam te vallen en raakte gewond aan haar rechterbeen.

*
Inbraak in auto

- ASSEN Werd vanmorgen ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Stationsstraat. Om de auto binnen te komen werd het raam van het rechterportier vernield. Ontvreemd werd een radardetector. De totale schade is nog niet bekend.

*
Diefstal uit voorraadhok

- EMMEN Werd vanmiddag aangifte gedaan van diefstal uit een voorraadhok van een honkbalvereniging aan de Meerdijk. Om binnen te komen is vermoedelijk gebruik gemaakt van een valse sleutel, dat omdat het oude slot nog in tact was. Het hangslot dat ook nog op de deur zat is opengebroken. Dit is al de tweede keer dat er werd ingebroken. Ontvreemd werden: 21 flessen frisdrank, 4 dozen met broodjes, 3 dozen met hamburgers, 2 dozen met ijs, 4 dozen met chips en 8 kratten met lege bierflesjes. De schade bedraagt ongeveer fl. 400,--.

*
Zakkenrollerij

- ASSEN Werd de portemonnee gestolen van een 48-jarige vrouw uit Tiel. De vrouw stond in een winkel aan de Gedempte Singel. Zij had haar portemonnee en een aantal goederen in haar hand. Toen zij die goederen bij de kassa wilde afrekenen, was haar portemonnee weg. In de portemonnee zat een bankpasje en enkele honderden gulden aan briefgeld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 4736 '
Lees ook