Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord


Laatst gewijzigd 7 januari 1999.

MAN ONWEL BIJ WERKZAAMHEDEN OP HET DAK.

06/01:Een bewoner van de Quarles van Uffordstraat in Noordwijk (leeftijd niet bekend), werd woensdagmorgen getroffen door een hartstilstand tijdens werkzaamheden op het dak van zijn buren. De man kwam daardoor op het dak in een benarde postitie terecht tussen een schoorsteen en een dakkapel. Politieagenten begonnen op het dak direct met reanimatie. Een ladderwagen van de brandweer kwam er aan te pas om het slachtoffer met een noodbrancard naar beneden te halen. Ook het helikoptertraumateam werd ingezet bij de reanimatiepoging. Het slachtoffer is per Ambulance overgebracht naar het LUMC in Leiden. Bij aankomst bleek het slachtoffer overleden.
DURE AUTO GESTOLEN.

06/01: Vanaf een parkeerplaats aan de Maarten Kruytstraat in Noordwijk is woensdagavond een antraciet grijze Audi 80 gestolen. De waarde van de auto bedraagt f. 55.000,--. De Sassenheimse eigenaar parkeerde de auto daar rond 20.30 uur. Drie uur later bleek de auto verdwenen. De benadeelde deed aangifte bij de politie. Van de auto en de daders ontbreekt tot op heden elk spoor.
en 20 jaar, zijn voor verhoor meegenomen. Door het Openbaar Ministerie werd snelrecht toegepast. De oudste verdacht is op 6 januari door de rechtbank veroordeeld tot een werkstraf en betaling van de schade. De andere twee verdachten worden, i.v.m. hun minderjarigheid, wat later berecht.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord - 1577 '
Lees ook