Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord


Laatst gewijzigd 10 februari 1999

OVERLAST EN VERNIELING.

5 JONGEREN BEKEURD NA OVERLAST IN PORTIEK.

09/02:De politie bekeurde dinsdagavond, op de Staringwende in Hillegom, vijf jongeren in de leeftijd van 17 en 18 jaar die zich onnodig ophielden in een portiek. De knapen veroorzaakten daarbij flink wat geluidsoverlast. De jongens zijn na het ontvangen van de bekeuring uit het portiek gestuurd, waarna het weer rustig was.

HILLEGOMMER AANGEHOUDEN NA VERNIELING BLOEMPOTTEN

10/02: In de nacht van dinsdag op woensdag hield de politie in de achtertuin van een woning aan de Vosselaan in Hillegom een 24-jarige Hillegommer aan wegens vernieling van enkele bloempotten. De man was flink onder invloed. De bewoonster hoorde geluiden in de achtertuin en waarschuwde de politie. Toen twee agenten ter plekke kwamen, was de dader snel opgespoord. De agenten volgden de sporen in de sneeuw en kwamen zo uit in de achtertuin van een nabij gelegen woning. Daar troffen zij de man achter in de tuin aan. Hij is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het districtbureau in Noordwijk. Daar wordt hij vanmorgen gehoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

08-09/02: In de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden een groene Fiat Cinquecento personenauto gestolen vanaf de Heereweg in Lisse. De eigenaar parkeerde zijn auto daar maandagavond en ontdekte dinsdagmorgen dat deze verdwenen was. De auto vertegenwoordigt een waarde van ongeveer f. 12.000,--. Van de daders en de auto ontbreekt tot op heden elk spoor.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord - 1696 '
Lees ook