Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord


Laatst gewijzigd 30 maart 1999

JONGEREN MISHANDELEN SASSENHEIMER.

27/03: Vanwege een ruzie die begon op zaterdagavond is op zondagmiddag 28 maart, op de Herenstraat in Voorhout een 18 jarige Sassenheimer in elkaar geslagen door een groep jongeren. De jongen werd geslagen en geschopt waar hij verschillende kneuzingen aan over hield. De opgetrommelde politie hield vijf Voorhouters aan in de leeftijd van 18 en 21 jaar. Er wordt nog gezocht naar drie medeverdachten.

AUTOKRAKER GEPAKT NA ACHTERVOLGING.

29/03: Op aanwijzingen van een een getuige heeft de politie afgelopen nacht op de Tongelaar in Hillegom een autokraker aangehouden. Met een handlanger was de man, een 36-jarige Heemstedenaar, bezig auto's open te breken. Toen de politie arriveerde, gingen de twee mannen er vandoor met een, naar later bleek, gestolen auto. De twee waren niet zo bekend in de omgeving want ze reden zich vast op een fietspad. Het duo nam daarop de benen en na een korte zoektocht in de bosjes kon een van hen worden aangehouden.

LISSENAAR BEROOFD VAN FIETS.

27/03: Een 19 jarige Lissenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Ruishornlaan in zijn woonplaats van zijn fiets beroofd. Een onbekende jongen ging voor hem staan en dreigde geweld te gebruiken als hij zijn fiets niet zou afstaan. De Lissenaar koos eieren voor zijn geld vooral omdat de jongen in gezelschap van een vriend verkeerde. Het tweetal vertrok op de gestolen fiets.

JONGENREN OPGEPAKT NA VERNIELINGEN.

29/03: De politie heeft afgelopen weekende dertien jongeren opgepakt wegen het aanrichten van vernielingen. De jongeren, varierend van 15 tot 18 jaar, vernielden bij bedrijven rond het vuurtorenplein buitenlampen, terrasruiten en en een fiets.

Wij ontvangen graag uw reacties of informatie die ons bij onderzoeken verder kunnen helpen.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord - 2047 '
Lees ook