Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord


Laatst gewijzigd 23 februari 1999

DIEFSTAL AUTO-EMBLEMEN

19-20/02: Van een viertal geparkeerde auto's op de Guido Gezellelaan, Juliana van Stolbergenlaan, Eikenlaan en Heyermanswende zijn afgelopen weekend de auto-emblemen gestolen. Op de Van Stolbergenlaan zag een van de benadeelden dat drie jongens het embleem van haar auto haalden. Zij heeft vervolgens nog geprobeerd de knapen te achterhalen, maar de jongens waren haar te snel af. Van de knapen ontbreekt elk spoor. De politie zoekt getuigen van deze diefstallen. Mensen die hier iets meer over weten worden verzocht te bellen met de politie, telefoon: 071-3644444. U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

20/02: In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden een ruit vernield van een vitrine aan de Meerstraat en van een winkel aan de Hoofdstraat in Hillegom. Uit de vitrine aan de Meerstraat werd ook nog eens een schoen gestolen. Op de Hoofdstraat bleef het bij de ruit van 2 x 3 meter. Van de daders is niets bekend. de politie komt graag in contact met getuigen van de vernielingen. Mensen die iets hebben gezien worden verzocht te bellen met de politie, telefoon: 071-3644444.U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

DIEFSTAL UIT WONING.

22-23/02: In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een woning aan de Voorstraat in Noordwijk. de onbekend gebleven daders maakten vermoedelijk gebruik van een valse sleutel om de woning binnen te komen. Uit de woning werden o.a. een telefoon en de audioapparatuur weggenomen. Uit de schuur namen de daders ook nog eens een damesfiets weg. De inbraak werd in de vroege ochtenduren door de eigenaar ontdekt. Door de technische recherche wordt nog een sporenonderzoek ingesteld. De politie zoekt getuigen van de inbraak. Mensen die tussen 00.00 en 05.00 uur iets verdachts hebben gezien op of rond de Voorstraat in Noordwijk, worden verzocht te bellen met de politie, telefoon: 071-3644444.U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord - 2217 '
Lees ook