Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord


Laatst gewijzigd 15 februari 1999.

AANHOUDING TERZAKE MISHANDELING

14-02: In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 01.20 uur werd een 17-jarige Ier (alhier met werkvakantie) aangehouden terzake mishandeling. Kort tevoren had hij, op de Grent te Noordwijk, een 17-jarige Noordwijker diverse keren met een bierpul op het hoofd geslagen. De man werd ingesloten en later, na overleg met de officier van justitie, inverzekering gesteld. De man wordt op dinsdag 16 februari voorgeleid en zal zich alsdan moeten verantwoorden voor zijn mishandeling. Net als bij de ruzie die hierboven vermeld is, wordt het "lik op stuk" beleid, in overleg met het openbaar ministerie hier toegepast.

ALCOHOL IN HET VERKEER.

13-02: Zatermiddag veroorzaakte een 56-jarige Noordwijkse, op het Bonnikeplein te Noordwijk, een aanrijding waarna zij de plaats van het ongeval lopend verliet. Op dat moment werd zij vervolgens door de politie aangehouden. Uit onderzoek bleek vervolgens dat zij gedronken had. Ademanalyse aan het bureau bracht aan het licht dat zij een ademalcoholgehalte had van 1105 ug/l, bijna VIJF KEER het toegestane gehalte. Rijbewijs van betrokkene werd ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.

VERNIELINGEN AAN AUTO'S.

14-02: Zondagmorgen werden een 15-tal aangiftes opgenomen betreffende het vernielen van personenauto, geparkeerd staande in veschillende straten in Noordwijk-Binnen. De vernielingen bestonden uit krassen, afgebroken antennes, afgebroken autospiegels en vernielde sierdoppen. Vernielingen zijn vermoedelijk gepleegd door een groep carnaval gevierd hebbende jongelui. Getuigen zijn van harte welkom. U kunt bellen met 071-3644444. U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

SNELHEIDSCONTROLE.

Van vrijdag 12 op zaterdag 13 februari werd een snelheidscontrole uitgevoerd, middels de vaste radarpost op de Gooweg. In totaal werden 796 overtredingen geconstateerd. Op een totaal aantal passanten van 12154 betekende dit een overtrederspercentage van 6.5%. Hoogst gereden snelheid 99 km/uur. Gooweg ligt binnen de bebouwde kom

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord - 2285 '
Lees ook