Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord


Politieberichten worden verzorgd door het Bureau Communicatie van de Politie Hollands Midden

Telefoon: 071-5459802
Laatst gewijzigd 6 september 1999.

Vechtpartij

In een pand aan de Wagendwarsstraat te Lisse is vannacht, omstreeks 00.40 uur een viertal mensen met elkaar slaags geraakt. Een 39-jarige man uit Lisse kreeg het aan de stok met twee vrouwen van 16 en 36 jaar en een 27-jarige man, allen afkomstig uit Hillegom. De man uit Lisse verklaarde getreiterd te zijn door de twee vrouwen. Hierop ontstond een woordenwisseling, waarna de man uitgedaagd werd op een en ander buiten uit te vechten. Buiten zijn over een weer klappen uitgedeeld door de vier mensen. De 16-jarige vrouw is gewond geraakt aan een knie en moest voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. De man uit Lisse moest eveneens naar het Ziekenhuis voor zijn schouder. De politie heeft de vier mensen aangehouden en heeft de zaak verder in onderzoek.

_________________________________________________________________

Dader diefstal zaagmachine aangehouden

Zondagavond 5 september kreeg de politie bericht van een getuige dat iemand bezig zou zijn een zaagmachine weg te halen vanaf een bouwterrein aan de Satellietbaan in Hillegom. Op het bouwterrein trof de politie een al gedeeltelijk gedemonteerde zaagmachine aan. Steeksleutels vormden de stille getuige van de dader die een goed heenkomen had gezocht. Dit dacht hij althans. Na enig zoeken op het bouwterrein kon de politie de 19-jarige man uit Hillegom in het hoge gras van een slootkant aan. Hij werd aangehouden.

_________________________________________________________________

Mishandeling na irritaties in het verkeer

Een 20-jarige fietser uit Hillegom, werd zondagavond 5 september op de Heerenweg in Lisse door twee mannen uit Hillegom, mishandeld. De twee, een 23-jarige en 20-jarige, stonden in hun auto voor een verkeerslicht toen de fietser passeerde. Zij vonden het nodig om even het gaspedaal van hun auto diep in te drukken. Dit leidde vermoedelijk tot irritatie bij de fietser die zijn middelvinger naar de twee opstak. Op hun beurt leidde dit weer tot irritatie, waarna een van de twee mannen uitstapte en de fietser een paar rake klappen verkocht. Daardoor viel de fietser, brak een van zijn voortanden en liep een wond in het gezicht op. Nadat de politie geallarmeerd was, kon deze de twee verdachten arresteren.

Op de Zwarteweg in Noordwijk werd dezelfde avond een 28-jarige autobestuurder uit Katwijk mishandeld door twee tot nog toe nog onbekende weggebruikers. De Katwijker reed over de Zwarteweg toen een bestelbus nogal dicht achter hem reed. Om dit de bestuurder van de bestelbus te laten weten stopte hij en stapte uit. Op dat moment hadden ook de beide inzittenden van de bestelbus hun auto verlaten en begonnen op de Katwijker in te slaan. Zo snel als dit ging vertrokken zij ook weer. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord - 3135 '
Lees ook