Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


Persberichten
29-10-1999

Oegstgeest

Verkeersongeval met letsel
Een bromfietster uit Sassenheim heeft op donderdag 28 oktober omstreeks 09.00 uur letstel opgelopen toen zij was aangereden door een 36-jarige automobilist uit Leiden. De automobilist reed over de Kwaaklaan in de richting van de Abtspoelweg. Vlak voor de kruising met het fietspad stopte de automobilist om te zien of er fietsers/bromfietsers wilden oversteken. Hierna trok de automobilist op en wilde rechtdoor wegrijden, hierbij zag hij de bromfietster niet. Op de kruising met het fietspad reed de bromfietster tegen de auto aan. De bromfietster is met een gebroken been en een snee in het gezicht naar een ziekenhuis in Leiden vervoerd.

Katwijk

Rijden onder invloed
De politie heeft op donderdag 28 oktober omstreeks 03.40 uur een 30-jarige automobilist uit Den Haag aangehouden wegens rijden onder invloed op de Tramstraat. De politie trof de man beschonken aan in zijn wagen en maakte een verwarde indruk. Ongeveer 40 meter in de richting van rotonde Zeeweg/Karel Doormanlaan werden sporen aangetroffen van een aanrijding. De auto bleek zwaar beschadigd. Tevens lag er een betonpaaltje om. De man blies op het politiebureau 515 ug/l.

Rijnsburg

Diefstal uit woning
Een 78-jarige vrouw heeft op donderdag 28 oktober aangifte gedaan van diefstal uit haar woning aan de Smidstraat. Op dinsdag 26 oktober kwam een man bij de aangeefster aan de deur en verschafte zich toegang tot de woning door middel van een smoes. De aangeefster miste later een klein geldbedrag.

Laatst bijgewerkt op 29-10-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 1754 '
Lees ook