Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


Persberichten 29-01-1999 t/m 04-02-1999
Katwijk, Rijnsburg en Oegstgeest

Aanhouding autoinbreker.
Na een uitgebreid rechercheonderzoek, werd de afgelopen week een 24 jarige man uit Katwijk aangehouden terzake het plegen van autoinbraken. Na zijn arrestatie bekende de man in de afgelopen maanden ongeveer 15 inbraken in auto's gepleegd te hebben in de gemeenten Katwijk, Rijnsburg en Oegstgeest. De buit bestond meestal uit radio's, cd's en autotelefoons.
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en is voorgeleid aan de Offier van Justitie te Den Haag. Voorlopig blijft hij ingesloten. Opvallend is, dat er na zijn arrestatie geen aangiften van autoinbraken in het district werden gedaan.

Sassenheim

Diefstal vanaf bouwterrein.
Door de uitvoerder van het nieuwbouwproject "Mennepark" is op 3 februari bij de politie aangifte gedaan van diefstal van een Velux dakraam. Het raam, dat reeds in het dak van een van de nieuwbouwwoningen was gemonteerd, is door de daders gedemonteerd en meegenomen. Gelet op de aangetroffen sporen moet de diefstal door meerdere personen zijn gepleegd. De diefstal is gepleegd in de nacht van 2 op 3 februari. Het is overigens niet de eerste keer dat er vanaf dat nieuwbouwproject goederen zijn gestolen.

Katwijk

Diefstal roeiboot.
Door een 19 jarige inwoner uit Katwijk is op 3 februari bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn polyester roeiboot. Het bootje, dat met drie touwen en twee ankers bevestigd in de Oude Rijn lag, is ontvreemd op 3 februari tussen 06.00 uur en 20.00 uur. Het bootje is geel van kleur met een rode rand en is vier meter lang.

Laatst bijgewerkt op 04-02-1998 - © 1998 H.T. Zielstra.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 1806 '
Lees ook