Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


Persberichten
08-02-2000 t/m 10-02-2000

Oegstgeest

Diefstal uit woning
Een 55-jarige man heeft op dinsdag 8 februari aangifte gedaan van diefstal uit zijn woning aan de Leidsestraatweg. De inbraak vond vermoedelijk plaats tussen maandag 7 februari 13.00 uur en dinsdag 8 februari 00.20 uur. De insluiper(s) wist(en) zich toegang tot de woning te verschaffen door het ruitje van de wc op de eerste verdieping in te slaan. Diverse kamers op de eerste verdieping werden doorzocht. Weggenomen is onder andere een geldbedrag en juwelen.

Katwijk

Aanrijding met letsel
Op 9 februari, omstreeks 17.00 uur vond een aanrijding plaats op de Mr. Donker Curtiusstraat in Katwijk tussen een bromfietster en een auto. De bromfietster, een vrouw van nog onbekende leeftijd uit Katwijk, reed over de weg en moest uitwijken voor fietsers die in dezelfde rijrichting reden. Zij kwam daarbij in aanrijding met een tegemoetkomende automobilist De bromfietster kwam ten val en liep daarbij hoofd- en beenletsel op. Zij werd vervoerd naar het LUMC.

Sassenheim

Inbraak woning
Op 9 februari, omstreeks 19.30 uur, vond een inbraak plaats in een woning aan de Teylingerlaan in Sassenheim. De keukendeur werd geforceerd en de woning werd doorzocht. De bewoonster kwam op dat moment thuis, de daders werden overlopen en lieten een deel van de buit (sieraden) achter in de tuin. Het is nog onbekend wat wel is weggenomen. De politie heeft een preventieadvies aan de bewoners gegeven en stelt nog een technisch onderzoek en een buurtonderzoek in.

Rijnsburg

Inbraak woning
Op 9 februari, tussen 18.00 uur en 24.00uur, werd ingebroken in een woning aan de Narcissenstraat in Rijnsburg. In de woning werd een grote ravage achtergelaten door de dader(s). O.a. worden geld en een bankpas vermist.

Laatst bijgewerkt op 10-02-2000 - © 1999 H.T. Zielstra.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 2000 '
Lees ook