Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


03-09-1999

Oegstgeest/Warmond

Verkeersongeval met letsel
Op donderdag 2 september om omstreeks 10.30 uur is een 18-jarige vrouw uit Noordwijk gewond geraakt nadat zij aangereden was door een 16 jarige bromfietser uit Noordwijk. De vrouw fietste over de Haarlemmertrekvaart in de richting van Warmond. Bij een afslag gaf de vrouw richting aan naar links en sloeg vervolgens gelijk af. De bromfietser die achter haar reed kon een aanrijding met de fietster niet meer voorkomen. De vrouw klaagde over rugklachten. De man heeft schaafwonden opgelopen.

Oegstgeest

Verkeersongeval met letsel
Een 11-jarig meisje uit Warmond is donderdag 2 september door een 72-jarige automobilist uit haar woonplaats aangereden. Het meisje stond met haar fiets te wachten bij de oversteekplaats voor fietsers op de Kennedylaan. Het meisje verleende op het kruispunt geen voorrang en stak vervolgens de weg over. De automobilist kon het meisje ondanks flink remmen niet meer ontwijken. Het meisje is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Rijnsburg

Verkeersongeval met letsel/doorrijden
Een 13-jarig meisje heeft op donderdag 2 september aan het bureau van de politie gemeld dat zij omstreeks 15.00 uur was aangereden door een automobilist waarna de man doorreed zonder zich kenbaar te maken. Het meisje fietste op de rotonde van de Ambachtsweg en stak over aan de kant van de Provincialeweg. In de veronderstelling dat een automobilist haar voorrang zou verlenen fietste zij door. De automobilist reed echter door en gaf een slinger aan zijn stuur om vermoedelijk het meisje te ontwijken. Door deze manoevre kwam hij op het fietspad terecht. Het meisje raakte ten val en heeft schade aan haar fiets en diverse kneusingen opgelopen. De man stopte verderop op de weg en liep naar het meisje terug. Na geïnformeerd te hebben of het meisje niets mankeerde is hij vervolgens ingestapt en weggereden. De man heeft zich niet kenbaar gemaakt aan het meisje.

Laatst bijgewerkt op 03-09-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 2176 '
Lees ook