Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


20-1999 t/m 22-11-1999

Sassenheim

Aanrijding
Op zaterdag 20 november omstreeks 23.00 uur vond op de Hoofdstraat in Sassenheim een aanrijding plaats tussen drie bromfietsers. Een 16-jarige Katwijkse reed met haar brommer over het verplichte fietspad van de Hoofdstraat komend uit de richting van de Roodemolenweg. Achter haar reden een 17-jarige bromfietser en een 16-jarige bromfietster beiden afkomstig uit Rijnsburg. Vanwege het verkeer stopte de Katwijkse aan de linkerzijde van het fietspad. De 17-jarige man zag dit te laat en botste tegen haar op en viel met zijn brommer midden op het fietspad. De 16-jarige Rijnsburgse kon de op het fietspad liggende brommer niet meer ontwijken waardoor een tweede aanrijding ontstond. De Rijnsburgse had een 16-jarige plaatsgenote achterop die eveneens ten val kwam. Zij is met letsel aan het been overgebracht naar het Rijnland ziekenhuis.

Oegstgeest

Rijden onder invloed
Op zaterdag 20 november werd omstreeks 00.30 uur een 49-jarige Leidenaar op de Kempenaerstraat aangehouden voor het rijden onder invloed. Na een blaastest werd de man voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau. De man had een alcoholgehalte van 730, de limiet is 220. Tegen de man is procesverbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Katwijk/Sassenheim/Warmond

Controle overlast
In het weekend van 20 en 21 november heeft de politie in Warmond, Sassenheim en Katwijk gecontroleerd op overlast en zijn hangplekken bezocht. Daar waar nodig werd jeugd aangesproken op hun gedrag.

Oegstgeest/Sassenheim

Parkeercontrole
Op vrijdag en zaterdag zijn in Oegstgeest en Sassenheim diverse controles parkeergedrag gehouden. Op de Kempenaerstraat en de Terweeweg in Oegstgeest werden verschillende processen verbaal uitgeschreven voor het ontbreken van de parkeerkaart bij een blauwe zone parkeerplaats. In Sassenheim werd aan de Concordiastraat een procesverbaal uitgeschreven voor een auto die geparkeerd stond op een plaats waar het verboden is om stil te staan.

Laatst bijgewerkt op 22-11-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 2230 '
Lees ook