Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


Persberichten 20-01-1999 t/m 26-01-1999
Oegstgeest

Inbraak in woning.
Op zaterdag 23 januari 1999, werd er tussen 11.30 en 13.45 uur ingebroken in een woning aan de Clematislaan te Oegstgeest. In het portiek werd de voordeur opengebroken, waarna men naar binnen kon. In de woning werd ook nog een slaapkamerdeur opengewrikt. De gehele woning werd doorzocht. Uit de woning werd geld en sieraden weggenomen. Onderzoek wordt ingesteld.

Sassenheim

Gestolen auto terecht.
Op zondag 24 januari 1999 werd de op 14 januari 1999 uit de Molenstraat te Sassenhiem gestolen auto in Hoorn teruggevonden. De auto was daar door de dader achtergelaten en had daar enkele dagen gestaan. De auto, die niet beschadigd was, is veiliggesteld en de eigenaar is in kennis gesteld, zodat hij de auto aldaar kan ophalen..

Katwijk

Slagboom brug defect.
Op maandag 25 januari 1999, omstreeks 07.00 uur, bleek dat de slagboom van de brug over het uitwateringskanaal, in de Julianalaan - Biktlaan te Katwijk defect was. De slagboom bleek door de vang geschoten en kon niet meer omhoog. Hierdoor kon ook het verkeer niet meer in zuidelijke richting over de brug. Door de politie werd vervolgens het verkeer via de Hoorneslaan omgeleid. De stremming duurde ruim een uur. Door personeel van de gemeente werd het mankement verholpen waarna het verkeer omstreeks 08.15 uur weer van de brug gebruik kon maken.

Inbraak in Manege.
Op maandag 25 januari 1999, omstreeks 07.40 uur ontdekte de eigenaar van de manege aan de Noordduinseweg te Katwijk, dat er in de nacht ervoor in de manege was ingebroken. Men was binnengekomen via een schuifdeur aan de achterzijde. In de manege werden diverse kasten opengebroken. In de kasten waren materialen en eigendommen van leden van de manege ondergebracht. Er werden ongeveer 10 rijzadels en een aantal hoofdstellen weggenomen. Wat er precies nog meer is weggenomen is nog niet bekend. Wel werden er 2 kruiwagens weggenomen. Hiermee zijn de gestolen goederen vermoedelijk vervoerd. De kruiwagens werden later in de omgeving teruggevonden. Onderzoek naar de dader(s) wordt ingesteld.

Laatst bijgewerkt op 26-01-1998 - © 1998 H.T. Zielstra. Stuur een mail district2@politiehm.demon.nl

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 2357 '
Lees ook