Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


Sassenheim

Weer spuiten in injectienaalden aangetroffen.

Op maandag 15 maart 1999, omstreeks 04.00 uur werd er door de politie te Sassenheim tijdens de surveillance opnieuw een complete injectiespuit en enkele naalden aangetroffen onder het viaduct van Rijksweg A44 bij de Wasbeekerlaan te Sassenheim. Tevens lagen er verpakkingsresten en een opengebroken glazen ampul. Hierin had een spierversterkend middel gezeten. Mogelijk zijn genoemde spullen aldaar door een bodybuilder weggegooid. Genoemde materialen kunnen gevaarlijk zijn voor jeugdigen. Onderzoek naar de dader wordt ingesteld.

Regio Hollands Midden

Leiderdorp, maart 1999.

De politie Hollands Midden brengt "Veiligheidswijzer"uit met daarin een schat aan informatie over "Veiligheid en dienstverlening". Op 15 en 16 maart ontvangen ongeveer 300.000 huishoudens in het gebied van de politie Hollands Midden een "Veiligheidswijzer"in de bus. Het thema van dit informatieboekje is dit jaar: "Veiligheid en dienstverlening". Naast tips over het verbeteren van de eigen veiligheid, wordt ook de toegankelijkheid, de dienstverlening en de nieuwe werkwijze van de politie belicht. De politie Hollands Midden streeft ernaar om de veiligheid en leefbaarheid voor haar inwoners te verbeteren. Dit wil zij onder meer bereiken door dichter bij de inwoners te gaan werken, de zogenaamde gebiedsgebonden politiezorg is inmiddels ingevoerd. De kwaliteit van haar dienstverlening is hier een belangrijk aspect in. Dit tezamen zorgde voor het thema "Veiligheid en dienstverlening"van de "Veiligheidswijzer 1999". Naast dat de "Veiligheidswijzer" informeert over de gebiedsgebonden politiezorg, laat het de inwoners ook kennis maken met de nieuwe politieteams, de politiemensen, de diensten en de bereikbaarheid. Verder informeert het over het Politie Keurmerk Veilig Wonen, Senioren en Veiligheid en worden met behulp van een trefwoordensysteem allerhande Politiezaken uitgelegd. Aan bod komen de meest uiteenlopende zaken zoals het doen van aangifte tot het organiseren van buurtpreventie, het herkennen van heling tot wat te doen bij overlast door jeugd maar ook wat het bijvoorbeeld kost als er te snel gereden is. Kortom een schat aan informatie die met behulp van het trefwoordensysteem, snel op te zoeken is. De
"Veiligheidswijzer"1999 wordt op maandag 15 en dinsdag 16 maart 199 huis-aan-huis verspreid in het gebied van de politie Hollands Midden.

Stuur een mail district2@politiehm.demon.nl

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 2544 '
Lees ook