Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid


Persberichten 22-01-1999 t/m 28-01-1999
Oegstgeest

Verlichtingscontrole.
Op dinsdag 26 januari 1999, werd er tussen 07.30 en 08.00 uur, door de politie te Oegstgeest op de Irislaan een verlichtingscontrole gehouden. Er werden 6 bestuurders bekeurd voor defecte verlichting.

Warmond

Verlichtingscontrole.
Op dinsdag 26 januari 1999, werd er tussen 07.00 en 08.45 uur, door de politie te Warmond öp de Wasbeeklaan een verlichtingscongtrole gehouden. Er werden ong. 50 personen gecontroleerd. Er werden "slechts" 2 personen gewaarschuwd voor het niet goed werken van het achterlicht.

Sassenheim

Diefstal personenauto.
Op dinsdag 26 januari 1999, werd er tussen 0.00 en 11.00 uur vanaf de W. Warnaarlaan te Sassenheim een personenauto, merk Volvo, kleur rood, kenteken JB-NN-66, vanaf de openbare weg ontvreemd. De auto stond afgesloten, voor de woning van de eigenaar op de weg geparkeerd. Naar de auto wordt een onderzoek ingesteld.

Chaotische aanrijding.
Op dinsdag 26 januari 1999, omstreeks 19.00 uur onstond er op de rijbaan richting Den Haag, van Rijksweg A44, ter hoogte van Sassenheim een aanrijding, waardoor er nog enkele aanrijdingen daarna volgden, tussen 10 voertuigen. De eerste aanrijding vond plaats tussen 2 voertuigen, waarbij de een achterop de ander botste. Vervolgens ontstond er een half uur later weer een aanrijding, doordat een automob. uitweek voor de eerste aanrijding, waardoor een achteropkomende bestuurder daar weer tegen aan reed. Vervolgens vond er een derde aanrijding plaats, doordat een automob. afremde voor de eerdere aanrijding, waarna 3 andere bestuurders niet meer konden uitwijken en remmen en daardoor op de voor hen rijdende auto's botsten. Vervolgens naderde er nog een 10e automob. die de aanrijdingen te laat opmerkte. Hij remde en week uit naar links, zodat hij niet in aanraking kwam met de stilstaande voertuigen, maar hij kwam wel in de middenberm tegen de vangrail tot stilstand, zodat ook zijn voertuig zwaar beschadigd werd. Twee bestuursters werden per ambulance voor observatie overgebracht naar het Ziekenhuis.

Sassenheim

Auto met aanhangwagen geschaard.
Op woensdag 27 januari 1999, omstreeks 07.30 uur, reed een 39 jarige man uit Voorhout, met zijn bestelauto met aanhangwagen over Rijksweg A44 in de richting Amsterdam. Ter hoogte van Sassenheim begon de aanhangwagen te slingeren en kon de bestuurder de combinatie niet meer onder controle krijgen. De combinatie schaarde en kwam aan de rechterzijde tegen de vangrail ttot stilstand. Hierdoor raakte de rechter rijstrook geblokkeerd. Vervolgens werd door de politie het verkeer over de linker rijstrook gelijd. Er ontstond een file, maar na ongeveer een uur was de combinatie weggetakeld en werd de rijbaan voor het verkeer vrijgegeven. De bestuurder raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij.

Katwijk

Diefstal autoportier.
Op woensdag 27 januari 1999, omstreeks 07.00 uur ontdekte een bewoner van de Treubstraat te Katwijk dat het linker portier van zijn auto ontvreemd was. De auto had de nacht ervoor geparkeerd gestaan op de parkeerplaats nabij de Treubstraat te Katwijk. Toen de man op genoemd tijdstip bij zijn auto, een grijze Ford Escort, kwam, bleek dat het gehele linker portier van de auto verdwenen was. Overigens was er verder niets uit de auto weggenomen.

Laatst bijgewerkt op 28-01-1998 - © 1998 H.T. Zielstra.

Deel: ' Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid - 3567 '
Lees ook