Politiebericht Eindhoven e.o. 21-08-2001
2e Persbericht van dinsdag 21 augustus 2001

Berichten uit de regio

Helmond: Aanhouding na vervalsing
Dinsdagmorgen om 09.35 uur is op de Graandijk een 24-jarige inwoner van Komoth (Griekenland) aangehouden. De man was in het bezit van een vals paspoort. Hij is voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld. Het paspoort is inbeslaggenomen.

Eindhoven: Aanhouding na overval
Op de Hermanus Boexstraat is vanmiddag om 13.35 uur een 24-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor een overval op een winkel aan de Markt te hebben gepleegd. Dezelfde verdachte is vanmorgen aangehouden voor het onbevoegd betreden van het gebouw van de gemeentelijke sociale dienst. Hij is voor onderzoek ingesloten. De gestolen goederen zijn inbeslaggenomen.

Nuenen: Zakkenrollen
Maandagmiddag tussen 13.00 uur en 13.05 uur is een 46-jarige inwoonster van Nuenen het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Het slachtoffer was in een winkel aan De Smidse toen zij bemerkte dat de portemonnaie uit haar boodschappentas was weggenomen. In de portemonnaie bevonden zich een rijbewijs, enkele pasjes en een geldbedrag van 150 gulden.

Omstreeks 14.45 uur is van een 82-jarige Nuenense haar portemonnaie uit haar jaszak weggenomen. In de portemonnaie zaten enkele pasjes, fotos en een geldbedrag van 100 gulden. De portemonnaie op dinsdag in een vuilnisbak aan de Vincent van Goghstraat terug gevonden zonder het geld en enkele briefjes.

Eindhoven: Diefstal personenautos
Vanaf de Herentalsweg is tussen maandag 20.00 uur en dinsdag 10.00 uur een personenauto, merk Opel, type Kadett, kleur rood, voorzien van het kenteken SK-56-PR, weggenomen.

Vanaf de Pisanostraat is tussen maandag 20.00 uur en dinsdag 11.15 uur een personenauto, merk Opel, type Kadett, kleur groen, voorzien van het kenteken SV-96-HH, weggenomen.

Eindhoven: Zakkenrollen
Maandagmiddag omstreeks 15.00 uur is een 17-jarige jongeman uit Eindhoven het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De portemonnaie van het slachtoffer inhoudende een identiteitsbewijs, een bankpasje en 100 gulden, werd uit zijn broekzak weggenomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Eindhoven e.o. '
Lees ook