Politiebericht Eindhoven e.o. 26-08-2001
2e persbericht 26 augustus 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbreker gepakt
Op de Lijmbeekstraat is zondag om 8.30 uur een 45-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij die morgen heeft ingebroken in een woning aan de Van Kinsbergenstraat. De bewoner van deze woning werd zondagmorgen wakker en ontdekte dat er iemand de woning binnen was geweest. Er was een aantal goederen verplaatst en op het balkon stonden enkele spullen, zoals een stereocombinatie, cds en geluidsboxen klaar om meegenomen te worden. Toen hij naar buiten keek zag hij een man bij zijn auto. Deze was bezig de bagageruimte open te maken. Toen hij naar de man liep, vluchtte deze weg. Passerende politiemensen werd door het slachtoffer ingelicht en de zij konden de man aanhouden. Hij had nog enkele spullen van het slachtoffer, zoals een portemonnee, bij zich. De verdachte is voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Fietser gewond na rijden door rood
Een 54-jarige Eindhovense fietser is zondag om 9.05 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Oirschotsedijk Bezuidenhoutseweg Zwaanstraat Elburglaan. Hij reed vanaf de Elburglaan de kruising op. Hij reed door rood. Vanaf de Oirschotsedijk reed een 39-jarige man uit Oirschot met zijn personenauto de kruising op. Deze automobilist zag groen licht zijn richting in schijnen. De fietser raakte gewond aan een knie. Hij is in het Catharinaziekenhuis opgenomen.

Someren: Vrouw in vrijheid gesteld
De 52-jarige Somerense vrouw die vrijdagavond in Someren als verdacht van handel in drugs is aangehouden, is na verhoor weer in vrijheid gesteld. Zij blijkt niets met de handel te maken te hebben. De 23-jarige man uit Someren die vrijdagavond ook werd aangehouden, blijft nog in de cel.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven e.o. '
Lees ook