Politiebericht Eindhoven e.o. 14-09-2001
3e Persbericht 14 september 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Akebiaweg is tussen donderdagavond 18.30 uur en vrijdagavond 18.30 uur een zwarte Fiat Uno met het kenteken DT-TV-62 gestolen.

Eindhoven: Mishandeling in verkeer
Op de Zeelsterstraat is vrijdagmiddag rond 17.15 uur een 39-jarige fietser uit Veldhoven door een onbekende automobilist mishandeld. De man fietste kort daarvoor over de Strijpsestraat waar hij geen voorrang kreeg van een auto die van rechts kwam. De auto stopte op het fietspad waardoor de fietser achter langs de auto moest rijden. Om de automobilist erop te wijzen dat hij voorrang had tikte de man met zijn hand tegen de achterruit van de auto. Hierop is hij verder gefietst. Op de Zeelsterstraat stopte de automobilist plotseling voor de fietser. Hij stapte uit en rukte de man van zijn fiets. Vervolgens sloeg de automobilist de fietser tegen zijn hoofd. Hierdoor liep de fietser zwellingen boven zijn oor en oog op. Ook werd zijn jas beschadigd. De politie stelt een onderzoek in naar het gebeurde en vraagt getuigen om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Eindhoven: Aangehouden voor heling of diefstal fiets Op de Kleine Berg is vrijdagavond rond 19.40 uur een 38-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal of heling van een fiets. Getuigen zagen de man met een fiets lopen die op slot zat en informeerden de politie. De politie stelde hierop een onderzoek in en troffen de verdachte met de fiets aan. De man is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Deurne: Auto gestolen
Vanaf de Stationsstraat is vrijdagmiddag een rode Ford Fiësta met het kenteken ZL-46-LY gestolen.

Veldhoven: Automobilist gewond
Op de Locht is vrijdagochtend rond 9.10 uur een 47-jarige automobilist uit Best gewond geraakt. De man reed over de Locht komende vanaf Veldhoven. Toen hij links af sloeg om een terrein op te rijden kwam hij in botsing met de bestelauto van een 52-jarige man uit Waalre, die uit tegenovergestelde richting aan kwam rijden. De Bestenaar is met gekneusde ribben overgebracht naar het Catharinaziekenhuis.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven e.o. '
Lees ook