Politiebericht Eindhoven e.o. 12-09-2001
3e persbericht 12 september 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Rugzak uit fietstas gepakt
Een man op een fiets heeft woensdag om 16.00 uur de rugzak van een 48-jarige Veldhovense vrouw gestolen. De vrouw fietste over de Hoogstraat en had de rugzak in de fietstas. De fietstas was niet afgesloten. De achteropkomende man pakte de rugzak uit de fietstas en reed ermee weg. In de rugzak zaten een zonnebril en een portemonnee met pasjes en ruim fl. 600,=. De politie adviseert: houd steeds controle op tassen.

Eindhoven: Snelheidscontroles
Woensdag is tussen 15.55 en 17.05 uur op de Vestdijk een snelheidscontrole gehouden. Van de 800 voertuigen reden er 41 harder dan de 50 km/u. die toegestaan is. Er is geen hoogste snelheid gemeten.

Tussen 18.30 en 20.35 uur stond de radarapparatuur op t Hofke. Van de 720 passanten reden er 63 te hard. Ook hier geen hoogste snelheidsmeting. De maximumsnelheid is hier ook 50 km/u.

Helmond: Man trekt pistool na winkeldiefstal
Een man, die woensdag om 16.00 uur in een supermarkt aan de Wederhof betrapt werd toen hij 12 pakken koffie wegnam, trok een pistool en bedreigde daarmee een personeelslid. Hij kon ontkomen. De politie werd gewaarschuwd en zij herkende in het signalement een bekende. Er werd daarna onderzoek gedaan in zijn woning aan het Rijpelplein en daar vond de politie de tas met koffie en een speelgoedpistool. De verdachte zelf was niet thuis. Hij wordt gezocht.

Geldrop: Bromfietser gewond
Een 17-jarige Eindhovense bromfietser is woensdag om 13.35 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Nuenenseweg. De jongen reed over het fietspad aan de linkse (verkeerde) kant van de weg. Een 23-jarige Mierlose vrouw kwam met haar personenauto uit een uitrit en zag de bromfietser niet. De bromfietser reed tegen de zijkant van de auto. De bromfietser is met vermoedelijk een gebroken pols en knie in het Catharinaziekenhuis opgenomen.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven e.o. '
Lees ook