Politiebericht Eindhoven e.o. 18-09-2001
2e Persbericht van dinsdag 18 september 2001

Berichten uit de regio

Geldrop: Vogels gestolen
In de nacht van maandag op dinsdag zijn bij een woning aan de Talingstraat in Geldrop 11 putters uit een voliere gestolen. De daders verwijderden enkele planken uit de schutting om de tuin binnen te komen en braken vervolgens de voliere open waarna de putters werden gevangen. De vogels hebben een waarde van ongeveer f. 75 per stuk.

Someren: Diefstal autos
In de nacht van maandag op dinsdag is in Someren op de oprit van een woning aan de Kommerstraat een blauwe Volkswagen Passat gestolen. Rond 4.15 werd de auto aangetroffen tegen de voorgevel van een woning aan de Kerkstraat in Someren. Na onderzoek bleek dat de auto vermoedelijk gesleept was en dat de kabel was gebroken.

In de nacht van maandag op dinsdag is bij een woning aan de Bartenweg een groene Volkswagen Golf met het kenteken ZF-FB-75 gestolen.

Veldhoven: Zakkenrollen
Dinsdagmiddag rond 12.20 uur is op de Pleintjes in Veldhoven een 52-jarige vrouw uit Weert het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Haar portemonnee met daarin drie pasjes, werd tijdens het winkelen uit haar tas gestolen.

Reusel: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is op het Sportpark in Reusel een gele Mercedes Benz 308 D met het kenteken VF-49-NK gestolen.

Eindhoven: Sluiting Vreemdelingendienst
Op donderdag 20 september en vrijdag 21 september zal de afdeling Vreemdelingen van de regiopolitie Brabant Zuid Oost, voor het publiek gesloten zijn. Een groot deel van het personeel moet op die dagen deel nemen aan enkele cursussen. Uiteraard is men voor zeer dringende zaken zoals bijvoorbeeld spoedvisa of bij ziekte of overlijden, wel beschikbaar.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Vandaag tussen 14.30 uur en 17.00 uur is er op de Dorpstraat een snelheidscontrole gehouden. Er werden 979 voertuigen gecontroleerd. 77 bestuurders reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/u.

Eindhoven: Aanhouding
Dinsdagavond om18,30 uur is op de Floralaan West een 29-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man fietste over de Floralaan West en voerde een andere fiets met zich mee. Nadat de man was staande gehouden vertelde hij dat hij de fiets had weggenomen vanuit het centrum en dat de fiets niet zijn eigendom was. Na deze spontane verklaring werd de verdachte aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. De weggenomen fiets is inbeslaggenomen en veilig gesteld.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven e.o. '
Lees ook