Politiebericht Eindhoven e.o. 4-09-2001
2ePersberichtdinsdag4september2001

Politieberichten

Eindhoven: Grafbeeldjes niet weggenomen aan Groenewoudseweg Afgelopen donderdag zijn vanaf een graf op een kerkhof in Eindhoven enkele beeldjes ge-stolen. In eerste instantie vertelde de melder dat het ging om het kerkhof aan de Groene-woudseweg. Achteraf blijkt echter dat de beeldjes weggenomen zijn vanaf de algemene begraafplaats Oude Toren aan de Baffinlaan. De beeldjes stonden bij het graf van een kind. Het gaat om een beeldje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen, een paddestoel en een mol. De beeldjes hebben vooral emotionele waarde.

Eindhoven: Diefstal auto
Dinsdagmorgen tussen 9.40 en 10.15 uur is vanaf het parkeerterrein van het Winkelcentrum Woensel een rode personenauto, Volkswagen Golf, kenteken TB-VT-61, gestolen.

Gemert: Diefstal uit een woning
Tussen maandagavond 23.30 en dinsdagmorgen 7.30 uur zijn uit een woning aan de Groes-kuilen een laptop en een portemonnee gestolen. In de portemonnee zaten enkele pasjes. Onbekend is hoe men de woning binnendrong.

Deurne: Diefstal vogels
Tussen maandagavond 22.00 en dinsdagmorgen 9.00 uur zijn uit een voliere in de tuin van een woning aan de Frieslandstraat 20 zebravinken gestolen. Vermoedelijk is men over de schutting van de omheinde tuin geklommen. Het slotje van de toegangsdeur van de voliere is open geschoven

Asten: Bromfietster gewond
Dinsdagmorgen rond 8.10 uur raakte bij een ongeval op de Deurneseweg een 17-jarige bromfietster uit Asten gewond. Zij reed daar een groep fietsers voorbij en kwam daarbij in het bermgras terecht. De bromfiets begon te schuiven, waardoor zij viel. Zij raakte gewond aan haar hand en pols en is overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Budel: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Randweg Zuid. Aan de voorzijde van het pand is een ruit vernield. Uit het pand zijn een computer en printer gestolen.

Son: Diefstal auto
Dinsdagmorgen tussen 1.00 en 7.00 uur is vanaf een erf van een woning aan de Airborne-weg een zwarte personenauto, Mercedes 250D, kenteken YP-69-NR, gestolen.

Nuenen: Verdachte aangehouden
Dinsdagmorgen rond 8.45 uur is op de Oude Kerkdijk een 19-jarige man uit Asten aangehouden. Een 55- jarige bewoner trof daar de man in zijn, op de oprit staande, auto aan. Hij waarschuwde de politie die verdachte aantrof. De verdachte is voor nader onder-zoek ingesloten.

Veldhoven: Diefstal uit een werkkeet
Tussen maandagmiddag 15.45 en dinsdagmiddag 12.30 uur is vanuit een werkkeet op de Kempenbaan een schroef- en boormachine gestolen. Onbekend is hoe men de keet binnen-kwam.

Nuenen: Bromfietster gewond
Dinsdagmorgen rond 10.25 uur raakte bij een ongeval op de Brabantring een 17-jarige bromfietster uit Nuenen gewond. Gekomen in een aldaar gelegen bocht schoof zij onderuit en kwam ten val. Zij liep daarbij enkele schaafwonden en kneuzingen op.

Best: Diefstal uit woning
Dinsdagmiddag tussen 12.15 en 12.30 uur is uit een garage van een woning aan de Vaars-velden een afkortzaag gestolen. Vermoedelijk is men via de kanteldeur de garage binnenge-komen.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven e.o. '
Lees ook