Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 09/10/99

Persberichten 10 september 1999/

Berichten uit Eindhoven en Helmond

Eindhoven: Diefstallen
Donderavond om 19.00 uur is in de Michelangelolaan een 15-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden die bij de hoofdingang van het ziekenhuis een fiets had gestolen. Hij nam daar een fiets mee en liet zijn eigen fiets achter. Toen hij terugkwam om ook zijn eigen fiets weer mee te nemen werd hij aangehouden. Na het opmaken van het proces-verbaal is hij overgedragen aan zijn verzorgers.

Donderdagavond om 21.00 uur is in de Alsacelaan een 20-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. Hij was in het bezit van een bromscooter waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Het framenummer was uit de brommer verwijderd. De man is aangehouden en ingesloten en de bromscooter is in beslaggenomen.

Eindhoven: Vernielingen
In de Stokroosstraat is vrijdagmorgen om 0.40 uur een 31-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij had kort daarvoor een ruit van een woning van de Leenderweg vernield. De man verkeerde onder invloed van drank en had ruzie met de bewoonster. De man die door glasscherven verwondingen aan zijn arm had opgelopen is na medische behandeling ingesloten.

In Rusthoven zijn vrijdagmorgen om 1.30 uur een 39-jarige vrouw en een 26-jarige man beiden uit Eindhoven aangehouden. Ze hadden kort daarvoor een ruit vernield bij een vrouw in die straat. De vrouwen hadden ruzie in verband met relationele problemen. De twee zijn ingesloten.

Vrijdagmorgen om 05.30 uur is in de Leostraat een 31-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had bij een bewoonster van de Leostraat een ruit van de voordeur vernield. De man was onder invloed van drank. Relationele problemen lagen ten grondslag aan de vernieling. De Eindhovenaar is aangehouden en ingesloten.

Eindhoven: Schennispleger aangehouden
Een 46-jarige man uit Budel is rond middernacht aangehouden op de Fuutlaan. Hij had eerder op de avond schennis gepleegd tegenover een 21-jarige vrouw uit Eindhoven. De politie kon de man aan de hand van zijn signalement aanhouden. Volgens eerdere aangiften komt de man in aanmerking voor meerdere schennisplegingen op en rondom de parkeerplaats aan de Fuutlaan. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Vrijdagmorgen om 03.30 uur is op de Noord Brabantlaan een 24-jarige Eindhovenaar aangehouden. Politieagenten zagen dat de auto van de man scheef hing. De beide rechterbanden bleken van de velgen gereden te zijn. De bestuurder was flink onder invloed van drank. Bij hem is een bloedproef afgenomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Diefstal auto's
In de Badelochstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een grijze Isuzu Trooper met het kenteken VN-49-NX gestolen. Dezelfde nacht verdween in de Avrancheslaan een blauwe Ford Sierra met het kenteken HV-VH-86.

Helmond: Inbraak in auto
Donderdagavond is er ingebroken in een geparkeerde auto aan de Wilhelminalaan. Een portierruit werd ingeslagen en de autoradio is gestolen.

Helmond: Woninginbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Hyacintstraat in Helmond. Via de brievenbus werd het slot van de voordeur geopend. De deur zat niet op het nachtslot. Uit de woonkamer werd een portemonnee met ongeveer f. 1000,- gestolen.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven en Helmond '
Lees ook