Politiebericht Eindhoven e.o. 28-09-2001
2e persbericht 28 september 2001

Berichten uit de regio

Hapert: Vrouw omgekomen bij brand in bungalow
Een 64-jarige vrouw uit Gorinchem is donderdagnacht omgekomen bij een brand in een bungalow op vakantiepark Het Vennenbos aan de Schouwberg in Hapert. Een 51-jarige vrouw uit Gorinchem is opgenomen op de IC van het St Anna ziekenhuis in Geldrop. De twee vrouwen logeerden in de bungalow. Uit het onderzoek van de technische recherche blijkt dat afgelopen nacht kortsluiting is ontstaan in het tv-toestel dat in het huisje stond. Er zijn bij de brand die daardoor ontstond giftige stoffen vrijgekomen waardoor de vrouw is overleden en haar vriendin met ademhalingsproblemen is opgenomen in het ziekenhuis. Een monteur die vanmorgen polshoogte ging nemen ontdekte rond 9.45 uur de brand en waarschuwde de hulpverleningsdiensten.

Eindhoven: Gestolen auto in vijver gedumpt
Vrijdagmorgen rond 9.00 uur is in een vijver aan de Maria van Bourgondiëlaan een gestolen auto aangetroffen. De auto, die afgelopen nacht in Valkenswaard was gestolen, is door duikers van de brandweer uit het water gehaald. Het gereedschap dat in de auto lag hebben de dieven in de Haagstraat in Valkenswaard achtergelaten.

Eindhoven: Verdachte branden voor rechter commissaris geleid De 26-jarige Eindhovenaar die wordt verdacht een reeks autobranden in Eindhoven te hebben veroorzaakt is vandaag voor de rechter commissaris in s Hertogenbosch geleid. De man is voorlopig voor een periode van 10-dagen in bewaring gesteld. Hij werd door de politie op 25 september rond 5.25 uur op de Galileïstraat in Eindhoven aangehouden. Tweeëntwintig autos gingen die nacht in vlammen op of werden door brand ernstig beschadigd.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf het Hertog Hendrik van Brabantplein is in de nacht van donderdag op vrijdag een zwarte Landrover met het Duitse kenteken ME-RR779 gestolen.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven en omstreken '
Lees ook