Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven/ Helmond 09/27/99

Persbericht 27 september 1999/

Berichten uit Eindhoven

Eindhoven: Bestuurder rijdt weg van aanrijding
De veroorzaker van een aanrijding op de Beukenlaan is maandag om 0.55 uur van de plaats van aanrijding weggereden. De onbekende bestuurder reed met zijn witte BMW op de Beukenlaan over de linker rijbaan. Op deze plaats zijn wegwerkzaamheden. Hij reed frontaal tegen een tegenligger, een Opel. De achter de Opel rijdende auto, een Daihatsu, reed tegen zijn voorligger. De BMW draaide en reed weg in de richting van Strijp. Een van de partijen achtervolgde de vluchter en deze laatste parkeerde zijn BMW op de Beemdstraat en ging er te voet vandoor. De auto van de doorrijder is naar het politiebureau gebracht. De bestuurder van de Daihatsu droeg geen gordel en sloeg door de aanrijding met het hoofd tegen de voorruit. Hij moest met een hoofdwond naar het Diaconessenhuis worden vervoerd. De eigenaar van de BMW is via het kenteken achterhaald. Het is een 23-jarige man uit Geldrop. Hij is maandag gehoord. Hij bekende de aanrijding veroorzaakt te hebben en daarna weggereden te zijn. Hij had geen verklaring voor wegrijden

van de plaats van het ongeval.

Eindhoven: Man met gestolen auto aangehouden
Op de Alard du Hamelstraat is maandag om 5.40 uur een 23-jarige Hagenaar aangehouden. De man reed in een auto die in Den Haag gestolen was.

Eindhoven: Onder invloed
Maandagmorgen om 0.15 uur is op de Steenstraat een 51-jarige Eindhovense automobilist aangehouden omdat hij gedronken had. De uitslag van de ademanalyse was ruim 1,35 promille. Hij kreeg een proces-verbaal, een rijverbod van 6 uur en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Eindhoven: Auto?s gestolen

-Vanaf de Morsestraat is tussen zaterdag 21.00 uur en zondag 14.00 uur een witte Ford Escort met het kenteken LG-ZZ-12 gestolen.
- Vanaf de Insulindelaan is maandagmorgen een witte Peugeot Boxer bestelauto met het kenteken VB-TV-23 weggenomen.

Eindhoven: Poolse man beroofd
Een 42-jarige man uit Polen is zondagavond in een motel aan de Aalsterweg. De man ging zondagavond na het eten naar zijn kamer. Toen hij de kamerdeur opende kreeg hij een klap en raakte buiten bewustzijn. Maandagmorgen kwam hij bij en hij miste een horloge, zijn gsm en 15.000 DM en f 2.500,=. Het slachtoffer is naar het St. Josephziekenhuis gebracht. Hij bleek een hersenschudding en enkele kneuzingen te hebben. Hij is ter observatie opgenomen.

Helmond: Man beroofd
Op de Rembrandtlaan is maandag om 1.15 uur een 60-jarige Helmonder beroofd van zijn geld. Twee mannen hielden het slachtoffer aan en doorzochten zijn zakken. Ze gingen er met f 25,- vandoor.

Helmond: Bon voor alcohol
Een 53-jarige man uit Helmond is maandag om 13.25 uur bekeurd omdat hij op de Heistraat op de openbare weg bier aan het drinken was. Hij was al gewaarschuwd dat dit verboden was volgens de Algemene Politie Verordening. Desondanks trok hij nog een blik open en begon te drinken.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven/ Helmond '
Lees ook