Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 08/29/99

Persberichten 29 augustus 1999 (2e maal)/

Eindhoven: Autoinbrekers betrapt
Een 36-jarige man uit Utrecht is vandaag omstreeks 12.30 uur aangehouden op de Woenselsestraat. De man is aangehouden door een 42-jarige Eindhovenaar. De Eindhovenaar betrapte de ander, terwijl die bezig was om de autoradio uit zijn auto te stelen. Daartoe had de 36-jarige een portierruit van de auto ingegooid en was hij in de auto gaan zitten. De man had een schroevendraaier in zijn hand op het moment dat hij betrapt werd.
De gewaarschuwde politie heeft de verdachte overgenomen en ingesloten.

Vandaag zijn omstreeks 13.10 uur, een 34-jarige man en een 23-jarige vrouw, beiden uit Eindhoven aangehouden op de Fuutlaan. Het tweetal is op heterdaad betrapt bij het inbreken in auto?s op een aldaar gelegen parkeerterrein. Zij hadden in twee auto?s ingebroken en de buit, cd-s en autopapieren in de tassen van hun fietsen verstopt. Het tweetal is ingesloten.

Eindhoven: Man in been geschoten
Een man (personalia nog niet bekend) is vandaag omstreeks 11.25 uur in zijn been geschoten op de Edisonstraat. De man kreeg aldaar ruzie met twee andere mannen. Het tweetal vertrok en kwam even later terug. Opnieuw ontstond er een ruzie tussen het tweetal en de andere man. Een van het tweetal schoot vervolgens van korte afstand, het slachtoffer in een been. Met een bloedende beenwond is het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Het tweetal is na het voorval direct vertrokken. De politie is direct met een onderzoek gestart.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven '
Lees ook