Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 07/31/99

Perberichten 31 juli 1999/

Berichten uit Eindhoven, Helmond en Lieshout

Lieshout : Gewapende overval supermarkt

Vrijdagavond kort na 21.00 uur is door een nog onbekende man een gewapende overval gepleegd op een supermarkt ( Jumbo) aan de Dorpsstraat in Lieshout.
De overvaller kwam de supermarkt binnen via de personeelsingang. In de supermarkt waren op dat moment twee mannen, 18 en 19 jaar oud en een 21-jarige vrouw aan het werk. De dader was gemaskerd en hij dreigde met een vuistvuurwapen. De drie slachtoffers werden vastgebonden en een van hen moest onder dreiging van het vuurwapen de kluis openen. Hierna verdween de dader met de buit, enkele tienduizenden guldens. De slachtoffers konden zich kort daarna bevrijden en waarschuwden de politie.
De dader heeft naar alle waarschijnlijkheid gebruik gemaakt van een blauwe stationcar. De dader droeg donkere kleding, waaronder een zwarte trui. Hij was ongeveer 1.80 meter groot en had een breed postuur.
Tegenover de supermarkt ligt een terras waar ten tijde van de overval verschillende mensen aanwezig waren. De politie van Gemert Laarbeek, die de overval onderzoekt ,vraagt eventuele getuigen zich te melden . Politie Gemert Laarbeek tel. 0492 391200.

Eindhoven: Autobrand
Op de Prof Meyerslaan is zaterdagmorgen rond 00.30 uur een gastank van een geparkeerde auto ontploft. Het dak werd van de auto geblazen en kwam 30 meter verderop in de straat terecht. De auto, die eerder deze week in Eindhoven was gestolen, brandde volledig uit. De brandweer bluste de brand.

Eindhoven: Mishandeling
Zaterdagmorgen rond 04.00 uur is door de politie in een cafe op het Stratumseind een 19-jarige jongen aangehouden. Hij had in het cafe een eveneens 19-jarige vrouw geslagen en geschopt. De aanleiding voor de mishandeling is nog niet duidelijk. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Onder invloed
Zaterdagmorgen om 00.30 uur is door de politie op de Kanaaldijk Zuid West een 24-jarige man uit Lierop aangehouden. Hij reed onder invloed van drank met zijn auto en slingerde van links naar rechts over de weg. Bij de man werd een bloedproef genomen. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven '
Lees ook