Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 07/29/99

Persbericht van 29 juli 1999/

Eindhoven: Aanhouding na diefstal koffie
Woensdagavond om 20.45 uur, zijn op de St. Petrusstraat een 24-jarige Eindhovenaar en een 22-jarige Eindhovense, aangehouden. De beide verdachten hadden kort ervoor uit een winkel op de Woenselse Markt enkele potten oploskoffie weggenomen. De verdachten hadden de koffie verstopt achter de rug van de vrouwelijke verdachte die in een rolstoel zat. De verdachten zijn overgebracht naar het bureau en na verhoor heengezonden. De potten koffie zijn teruggeven aan de rechtmatige eigenaar.

Eindhoven: Diefstal schoenen e.d.
Woensdagavond om 21.45 uur, is op de Oirschotsedijk een 26-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De verdachte was in het bezit van een tas met daarin 5 paar sportschoenen, 2 truien, 2 trainingsjassen en 2 zomerjassen. Deze sportartikelen waren afkomstig van diefstal uit een winkel aan de Woenselse Markt. De verdachte is overgebracht naar het bureau en voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Aanhoudingen na vechtpartij
Woensdagavond om 21.20 uur, is op de Vivaldistraat een 24-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. Om 21.50 uur, is op de Durantestraat een 39-jarige Eindhovenaar aangehouden. Om 22.50 uur, is eveneens op de Durantestraat een 33-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. De drie verdachten waren eerder betrokken bij een vechtpartij, met onduidelijke aanleiding, op de Vivaldistraat. Hierbij is door de 33-jarige Eindhovense met haar armen een ruit van een deur vernield. De vrouw raakte hierdoor gewond en is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. Bij deze vechtpartij was gedreigd met messen en met een alarmpistool. Alle drie de verdachten zijn overgebracht naar het bureau en voor onderzoek ingesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

Eindhoven: Onder invloed
Een 49-jarige inwoonster van Eindhoven is donderdagmorgen omstreeks 00.05 uur, betrapt op het rijden onder invloed. De vrouw reed op dat moment met een personenauto over de Eindhovenseweg. De ademanalyse gaf geen uitslag omdat de vrouw niet in staat was te blazen. Zij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 12 uur. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Eindhoven: Aanhouding na vernieling
Donderdagmorgen om 01.30 uur, is op de Gen. Reyndersweg een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had kort ervoor bij de buren een raam vernield. De verdachte die een verwarde indruk maakte is overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Een 44-jarige Eindhovenaar is donderdagmorgen omstreeks 01.30 uur, betrapt op het rijden onder invloed. De man reed met een personenauto over de Meerveldhovenseweg. De ademanalyse gaf geen uitslag van 0.95 promille. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 4 uur.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven '
Lees ook