Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 02-01-2000

Persbericht van zondag 2 januari 2000/

Eindhoven: Aanhouding na vernieling
Zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur, is op de Ardechelaan een 20-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte was kort ervoor betrokken bij enkele vernielingen waarbij ook de spiegel van een personenauto werd afgetrapt. De man is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Eindhoven: Aanhoudingen na bedreiging
Een 25-jarige Eindhovenaar is zaterdagmiddag om 15.40 uur, op de Heraultlaan, aangehouden. De man had samen met een vriend, zijn ex vriendin met de dood bedreigt. De verdachte is overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.
De 20-jarige vriend van de verdachte is om 16.10 uur, op de Ardechelaan aangehouden. Ook deze verdachte is inverzekering gesteld.

Eindhoven: Aanhouding na bedreiging
Een 36-jarige inwoner van Eindhoven is zaterdagavond om 21.45 uur, op het Stratumseind aangehouden. De man had bij een ruzie in een café gedreigd dat hij een pistool ging halen en iemand zou neerschieten. Op aanwijzing van getuigen is de man kort hierna aangehouden.

Eindhoven: Onder invloed
Een 45-jarige Eindhovenaar is zondagmorgen om 00.20 uur, op de Strijpsestraat, betrapt op het rijden onder invloed. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage aan van 1,50 promille. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 8 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op de Antoon Coolenlaan werd zondagmorgen om 00.30 uur, een 23-jarige inwoner van Heeze aangehouden. De man bestuurde zijn auto terwijl hij onder invloed was. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 0.60 promille aan. De man kreeg een transactie van 390 gulden aangeboden en een rijverbod voor de duur van 2 uur.

Op de Veldm. Montgomerylaan is omstreeks 01.50 uur, een 23-jarige Eindhovenaar betrapt op het rijden onder invloed. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 0.70 promille aan. De man kreeg een transactie van 390 gulden en een rijverbod voor de duur van 2 uur.

Een 32-jarige inwoner van Veldhoven werd zondagmorgen om 01.48 uur, op de Veldm. Montgomerylaan aangehouden wegens het rijden onder invloed. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 1.05 promille aan. De man kreeg een proces verbaal en een rijverbod voor de duur van 4 uur.

Helmond: Inbraak in een woning
Tussen 29 december 1999 en 1 januari 2000 is er ingebroken in een woning aan de Matthijs Vermeulenstraat. Men kwam de woning binnen door verbreking van een raam aan de achterzijde van de woning. Uit de woning, die geheel doorzocht werd, is een videocamera weggenomen.

Helmond: Diefstal uit een woning
Uit een woning aan de Johannes Vermeerlaan is tussen vrijdag 31 december 1999 en zondag 2 januari 2000, een televisie weggenomen. Onbekend is hoe men de woning binnen gekomen is. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Aanhouding na vernieling
Zondagmorgen omstreeks 11.45 uur, is op de Kalmoesstraat een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had kort ervoor een ruit van een woning aan de Kalmoesstraat vernield.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven '
Lees ook