Politiebericht Eindhoven 31-07-2001
2e Persbericht 31 juli 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal fiets
Dinsdagmorgen rond 11.20 uur is van een 68-jarige vrouw uit Eindhoven een fiets gestolen. Zij fietste met haar man naar de Leenderweg. Op de Leenderweg ging haar man een winkel binnen. Zij bleef bij de fietsen. Plotseling voelde ze dat een onbekende man de herenfiets vastpakte. Meteen daarop trok die man de herenfiets uit haar hand en fietste daarop snel weg richting Amaryllisstraat.

Eindhoven: Man beroofd van auto
Dinsdagmiddag kort na 13.00 uur is op de Boschdijk ter hoogte van de Pastoor Petersstraat een 23-jarige inwoner van Best beroofd van zijn auto. De man stond stil bij de verkeerslichten toen er een man naar zijn auto toe kwam. Het slachtoffer dacht dat de man de weg wilde vragen en opende het portier van zijn auto. De man vroeg naar een bepaalde weg en trok direct daarna het portier verder open en bedreigde het slachtoffer met een stok. Het slachtoffer stapte uit zijn auto waarna de dader achter het stuur ging zitten en er met de auto, een blauwe Mercedes C200 met het kenteken 97-GS-XK, richting Best vandoor ging. De dader is een ongeveer 1.80 meter grote man van tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij had donker stekeltjes haar.

Geldrop: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmorgen rond 11.25 uur raakte bij een aanrijding op de Spaarpot een 18-jarige brom-fietser uit Gerwen gewond. Hij stond daar stil tegen de wegas om de uit tegenovergestelde richting komende 48-jarige automobilist uit Eindhoven de vrije doorgang te verlenen. Een 27-jarige automobilist uit Someren naderde de bromfiets van achteren. Hij kon zijn voertuig niet tijdig tot stilstand brengen en botste tegen de achterzijde van de bromfiets. De bromfietser kwam ten val en liep verwondingen op aan zijn hoofd. Na behandeling daarvan in het St. Annaziekenhuis te Geldrop, kon de bromfietser huiswaarts keren.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Dinsdagmiddag rond 14.15 uur is een 63-jarige vrouw uit Valkenswaard slachtoffer gewor-den van diefstal van haar portemonnee. Zij was aan het winkelen op de Leenderweg. Toen zij wilde afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar boodschappentas verdwenen was. In de portemonnee zat een pasje en ruim tweehonderd gulden.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven '
Lees ook