Politiebericht Eindhoven 14-09-2001
2e persbericht 14 september 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man verdacht van heling
Vrijdagmorgen om 3.20 uur is in zijn woning aan de Kasteellaan een 50-jarige Eindhovenaar aangehouden. De politie had een informatie dat de man in het bezit was van gestolen kleding. In de woning bleek inderdaad een grote hoeveelheid kleding te liggen. De man is voor onderzoek ingesloten. De herkomst van de kleding wordt onderzocht.

Eindhoven: Verdachte verkrachting aangehouden
Op de Keizersgracht is vrijdag om 3.00 uur een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij donderdagavond op het terrein van de Grote Beek een medewerkster van dit ziekenhuis heeft verkracht. De verdachte werd daar verpleegd. De man is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Stationsweg is vrijdag tussen 13.00 en 13.45 uur een blauwe BMW 323 met het kenteken SN-DH-75 gestolen.

Eindhoven: Dakleer gestolen
Vanaf het dak van een bedrijf in aanbouw aan Esp zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 150 rollen dakleer gestolen. Het bouwterrein is omheind met hekken. Dit hek was nog intakt. De waarde van de rollen dakleer is ruim fl. 10.000,=.

Best: Autodiefstal
Van donderdag op vrijdag is vanaf de Bedrijfsweg een witte Nissan bestelauto met het kenteken BZ-20-PP weggenomen.

Asten: Diefstal auto
Op de Mgr. Den Dubbeldenstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een rode Opel Kadett met het kenteken TJ-85-JV gestolen.

Valkenswaard: Zakkenrollerij
Donderdag tussen 12.00 en 12.30 uur is in een supermarkt aan de Corridor de portemonnee van een 77-jarige Valkenswaardse vrouw gestolen. De portemonnee zat in een boodschappentas. Bij de kassa bleek de portemonnee verdwenen te zijn. In de portemonnee zat fl. 170,=.

Deel: ' Politiebericht Eindhoven '
Lees ook