Politiebericht Eindhoven 19-09-2001
2e Persbericht 19 september 2001

Berichten uit de regio

Nuenen: Zakkenrollen
Woensdagmiddag rond 14.00 uur is de portemonnee gestolen van een 55-jarige vrouw uit Nuenen. Ze was boodschappen aan het doen in een winkel aan de Parkstraat. Haar boodschappentas met daarin haar portemonnee hing aan haar winkelwagentje. Toen ze bij de kassa wilde afrekenen bemerkte de vrouw dat haar portemonnee met ongeveer f. 10,- was gestolen.

Nuenen: Inbraak in berging
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in de berging van een woning aan het Kraanvogelhof in Nuenen. Het slot van de deur werd vernield en de dader ging aan de haal met een Gazelle herenfiets ter waarde van f. 1300,-

Nuenen: Paardentrailer gestolen
In de nacht van maandag op dinsdag is in Nuenen op een parkeerplaats aan de Molvense Erven een Westfalia paardentrailer ter waarde van f. 22.000,- gestolen.

Veldhoven: Verkeerscontrole
Woensdagmorgen zijn op de kruising Provincialeweg en de Run in Veldhoven 17 automobilisten bekeurd die door rood reden. De politie controleerde daar tussen 8.15 en 9.30 uur.

Best: Heftruck gestolen
In de nacht van maandag op dinsdag is in Best aan de Professor Titus Brandsmastraat een oranje Toyota heftruck met een waarde van f. 60.000,- gestolen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Eindhoven '
Lees ook