Korps: Flevoland, plaats: District Noord 4-07-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Bernadet Timmer 06-22779361

Aanhouding na diefstal
LUTTELGEEST - Vanmorgen vroeg is een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden aan de Oosterringweg. De man werd `s avonds in eerste instantie slapend in zijn auto aangetroffen op een parkeerterrein naast een tankstation langs de A6. Bij controle werd niets aangetroffen. Een paar uur later zagen surveillerende agenten de auto opnieuw staan op een parkeerplaats aan de Oosterringweg. In het voertuig lagen toen twee autoradio`s, die vermoedelijk gestolen waren. De verdachte hield zich schuil in het bosperceel, maar kon even later worden aangehouden. Op het politiebureau verklaarde hij dat hij nog meer autoradio`s had gestolen. Hij is ingesloten voor verder verhoor. De auto is afgesleept.

Aanrijding met letsel
LELYSTAD - Twee bromfietsers van 19 en 30 jaar uit Lelystad zijn woensdagmorgen betrokken geraakt bij een aanrijding op de Binnenhavenweg. De 19-jarige reed op de Binnenhavenweg ter hoogte van de Kwikstraat achter de 30-jarige, maar zag hem, vermoedelijk door de regen, te laat. Na de botsing is de 19-jarige met nekklachten naar het Zuiderzeeziekenhuis gebracht voor onderzoek. Hij was niet in bezit van een certificaat. Beide bromfietsen zijn voor technisch onderzoek naar het politiebureau gebracht. De 19-jarige krijgt een proces verbaal voor rijden zonder certificaat.

Vrachtauto in brand
DRONTEN - Aan de Hanzeweg is woensdagavond een vrachtwagen met zand in brand gevlogen. Door nog onbekende oorzaak stonden de achterwielen van de aanhanger in brand. De 32-jarige chauffeur uit Zuidbroek was al uit het voertuig en de brandweer was snel ter plaatse en heeft het rubber geblust. Niemand raakte gewond.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 04-07-2002 '
Lees ook