Korps: Flevoland, plaats: Almere 5-03-2003 Overval slijterij in Opsporing Verzocht Stafdienst Communicatie, tel: 06 - 51 40 19 52

Overval slijterij in Opsporing Verzocht
ALMERE De Almeerse politie vraagt in de uitzending van het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor de overval eind januari op een slijterij aan het Noordeinde. De overval wordt besproken in het eerste deel van Opsporing Verzocht dat maandag 10 maart vanaf 19:00 uur op Nederland 1 wordt uitgezonden. De volgende dag, dinsdag 11 maart rond 12:00 uur, wordt de uitzending herhaald.

In Opsporing Verzocht is een reconstructie te zien van de overval. Ook wordt een bewakingsvideo vertoond waarop de dader te zien is. Kijkers wordt verzocht om, als ze de dader herkennen over informatie beschikken die van belang kan zijn voor het onderzoek, contact op te nemen met de politie. Ook zou de politie graag in contact willen komen met de twee klanten die even voor de overval in de zak waren. Hun verklaring kan van groot belang zijn voor het onderzoek. De politie hoopt naar aanleiding van de uitzending voldoende tips binnen te krijgen om deze overval te kunnen oplossen.

Een nog onbekende man pleegde vrijdagmiddag 24 januari een overval op een slijterij aan het Noordeinde. De dader had al even rondgelopen in de winkel en bedreigde daarna de medewerkster door, met zijn hand in zijn jaszak, met een metalen voorwerp op de balie te tikken en haar mondeling te bedreigen. De man is er met een beetje kasgeld vandoor gegaan. Niemand raakte gewond.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 05-03-2003 '
Lees ook