Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 5-03-2003 Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie, tel: 06 - 51 40 19 52

(Brom)fietsenkijkavond
ZEEWOLDE / ALMERE De politie houdt donderdag 13 maart aanstaande, tussen 19.00 en 21.00 uur, een fietsenkijkavond op het hoofdbureau aan de Baljuwstraat in Almere. Alle fietsen en bromfietsen die de afgelopen periode in de gemeenten Zeewolde en Almere zijn aangetroffen, staan uitgestald. Mocht u uw (brom)fiets kwijt zijn, kom dan kijken. Neem wel een kopie van uw aangifte mee! Er worden geen (brom)fietsen verkocht.

Woonbootbrand
DRONTEN De brandweer heeft dinsdagavond moeten uitrukken naar de Lage Vaart voor een brand in een woonboot. Een van de betrokkenen van de woonboot verklaarde dat er een brandje was ontstaan in de keuken dat door de vader van het gezin zelf geblust was. Omdat het gezin toch wat last had van de luchtwegen zijn ze naar het ziekenhuis gegaan. Terwijl ze daar waren, laaide het vuur weer op. De Technische Recherche van politie stelt een onderzoek. De ouders zijn ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De kinderen mochten na controle weer weg en zijn bij familie ondergebracht. De boot kan als verloren worden beschouwd.

Beroofd
ALMERE Een 14-jarige meisje uit Almere heeft dinsdag aangifte gedaan van straatroof. Ze verklaarde dat ze dinsdagmiddag op het Componistenpad is beroofd van haar mobiele telefoon en geld. Twee onbekende jongemannen vragen haar de weg en bedreigden haar plotseling met een mes. Haar tas werd afgepakt en de mobiel en het geld werd eruit gehaald. Daarna liepen ze weg.

Aanrijdingen
ALMERE Op de E.F. van den Banweg heeft zich dinsdagochtend een aanrijding voorgedaan. Een 32-jarige automobiliste uit Almere haalde een 68-jarige inwoonster van Almere in die in een invalidevoertuig reed. Volgens de 32-jarige stuurde de 68-jarige plotseling naar links. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. De 68-jarige is met onbekend letsel voor controle per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.
ALMERE Een 44-jarige automobiliste uit Almere is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Evenaar. Een 42-jarige automobilist uit Almere stak de Evenaar over en zag daarbij de vrouw over het hoofd. Door de klap kwam de auto van de vrouw op de zijkant terecht. Ze raakte bekneld en is door de brandweer uit haar voertuig bevrijd. Ze is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De man bleef ongedeerd.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 05-03-2003 '
Lees ook