Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 9-07-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhoudingen en XTC-pillen
ALMERE - De politie heeft in de Vlaardingenstraat vier in aanbouw zijnde wietplantages ontmanteld. Daarnaast zijn ruim 200.000 XTC-pillen aangetroffen. Er zijn in verband met deze zaak drie Almeerders van 45, 38 en 33 jaar aangehouden. De 45-jarige is in de Geleenstraat aangehouden. Ook daar werd een wietplantage aangetroffen. Het drietal is voor nader onderzoek ingesloten. De pillen zijn in beslag genomen en vernietigd.

Verkeerscontrole
ALMERE De politie heeft maandagmiddag op de Polderdreef een verkeerscontrole uitgevoerd. In twee uur tijd werden 39 bekeuringen uitgeschreven, voornamelijk voor het niet dragen van een autogordel.

Aanhouding niet voldoen vordering
ALMERE Maandagmiddag is op de Achterom een 41-jarige automobilist uit Almere aangehouden. Surveillerende agenten zagen zijn auto foutgeparkeerd staan en wilden een bekeuring uitschrijven. Op dat moment kwam de Almeerder naar de agenten toe. De agenten vroegen de man meerdere malen zijn rijbewijs te tonen. Omdat hij dit weigerde, is hij aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering. Op het politiebureau liet de man pas zijn rijbewijs zien. Na verhoor is hij weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Aanhouding fietsendieven
ALMERE De politie heeft maandagmiddag twee Almeerse jongens van 16 jaar aangehouden. Ze reden op de fiets van een 14-jarige Almeerse jongen. Zijn fiets was even daarvoor gestolen. De 14-jarige zag ze rijden en waarschuwde de politie. Op het moment dat het tweetal de politie zag, sprongen ze van de fiets en zetten het op een lopen. Na een korte achtervolging werden ze aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en na verhoor weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Wietafval gedumpt
ALMERE Maandagmiddag is bij de Marathonweg een aantal zakken met afval van een wietplantage aangetroffen. De politie heeft het afval opgeruimd. Wie dit afval heeft gedumpt is nog niet duidelijk.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland 09-07-2002 '
Lees ook