Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 11-03-2003 Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie, tel. 06-5140 1952

Oproep tot alertheid vernielingen auto`s
ZEEWOLDE De laatste drie weken hebben ruim vijftien autobezitters aangifte gedaan van vernieling aan hun auto. Vooral auto`s die geparkeerd stonden aan de Tarwelaan en Rietlaan en omgeving werden bekrast. De politie van Zeewolde heeft maandag in deze buurt brieven verspreid waarin bewoners wordt gevraagd contact op te nemen met de politie als ze iets verdachts hebben gezien dat verband kan houden met deze vernielingen. De politie roept op tot alertheid; ziet u iets verdachts bel dan meteen de politie.

Auto vernield
ALMERE Drie Almeerse mannen van 19, 22 en 27 jaar hebben zich maandagmiddag gemeld op het politiebureau nadat ze een auto vernield hadden. Het trio had zich geïrriteerd aan hun voorligger, een 25-jarige automobilist uit Almere, dwongen hem tot stoppen en hebben vervolgens zijn auto vernield. De mannen zijn na verhoor weer heengezonden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Fietsendief aangehouden
ALMERE De politie heeft dankzij een oplettende getuige een 50-jarige Almeerder aangehouden voor fietsendiefstal. De getuige had gezien dat de man bij de Landdrostdreef een fiets uit het fietsenrek pakte en achterin zijn auto deed. De man is korte tijd later aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten.

Rijbewijs ingevorderd
LELYSTAD Een 20-jarige automobilist uit Lelystad is dinsdagnacht aangehouden op de Larserdreef. Surveillerende agenten zagen de man ter hoogte van de afslag Lelystad vanaf de A6 met hoge snelheid door een rood verkeerslicht rijden. Hij werd geklokt met 141 km per uur (135 km/u na correctie) waar hij 70 km/u mocht rijden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 11-03-2003 '
Lees ook