Korps: Flevoland, plaats: Gehele Regio 12-05-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhouding bezit traangas
EMMELOORD Op Het Hooiveld zijn zaterdagavond vier mannen aangehouden voor het bezit van een busje traangas en bijna tien vermoedelijke xtc-pillen. Dit kwam aan het licht bij een controle van de auto. De inzittenden, twee mannen van 24 en 28 jaar uit Amersfoort, een 23-jarige man uit Luttelgeest en een 25-jarige Tsjech, zijn voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau. De pillen en het busje zijn in beslag genomen.

Aanhoudingen zakkenrollerij
LELYSTAD Zaterdagmiddag zijn in een woning een 26-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Lelystad aangehouden op verdenking van diefstal van een tas. Ze worden ervan verdacht vrijdag de tas van een 37-jarige Lelystedeling te hebben gerold. Ze zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

ALMERE Op de Grote Markt zijn zaterdagnacht drie Almeerders van 19, 19 en 25 jaar aangehouden voor zakkenrollerij. Ze worden ervan verdacht de portemonnees van twee Almeerse vrouwen van 20 en 18 jaar gerold te hebben. Zij zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Aanrijding
ALMERE Zaterdagavond zijn op de kruising van de Gladioolweg met het fietspad een auto en een bromfietsster met elkaar in botsing gekomen. De 16-jarige bromfietsster uit Almere liep hierbij een zere knie op en is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De 28-jarige automobilist uit Almere bleef ongedeerd.

Ramkraak
ALMERE Zaterdag rond middernacht hebben drie nog onbekende personen een ramkraak gepleegd bij een bedrijf aan De Strubbenweg. De daders hebben het hek opengeknipt en hebben met een groene auto, die kort daarvoor ontvreemd was vanaf de Rotterdamweg, een roldeur geramd. Wat er precies is ontvreemd is nog niet duidelijk. De politie heeft diverse sporen veiliggesteld en een onderzoek ingesteld. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie, telefoonnummer: 0900-8844.

Aanhoudingen vernieling
ALMERE Zaterdagnacht kwam er bij de politie een melding binnen dat twee jonge mannen richting de Brink liepen en verkeerspaaltjes bij zich droegen. Aan de hand van het opgegeven signalement kon het duo kort daarna worden aangehouden. De mannen, 18 en 21 jaar uit Almere, zijn overgebracht naar het politiebureau en ter ontnuchtering ingesloten.

Auto uitgebrand
ALMERE Op de Straat van Florida is zaterdagnacht een geparkeerde auto uitgebrand. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. De auto is afgesleept.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 12-05-2002 '
Lees ook