Korps: Flevoland, plaats: district Noord 13-05-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, S. van Bruinessen, 06-53224343

Aanrijding
LELYSTAD Op dit moment, 10 uur, is de Markerwaarddijk afgesloten in verband met een frontale botsing tussen twee voertuigen. De hulpverleners waaronder brandweer, GGD-ambulance en traumaheli zijn ter plaatse. Later in de ochtend is waarschijnlijk meer bekend.

Vernielingen
LELYSTAD Bij de politie zijn verschillende aangiftes gedaan van vernielingen tussen zaterdag en zondag. Het gaat om onder andere ingegooide (auto)ruiten op het Vliegend Hert De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Berovingen
LELYSTAD Op de Neringweg is zondagavond een 35-jarige Lelystedeling van zijn geld beroofd. Onder bedreiging van een mes moest hij zijn geld aan vier nog onbekende verdachten afgeven. Deze gingen er met de buit vandoor.

LELYSTAD Na een melding van een beroving in een woning op de Wold ging de politie ter plaatse. Een man verklaarde overvallen te zijn in de woning en van zijn weed beroofd te zijn. De 34-jarige man uit Lelystad is als verdachte aangehouden. De weed is ter vernietiging in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak verder.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland 13-05-2002 '
Lees ook