Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 16-07-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Erik Riemens, tel. 06-20411180

Verdachten aangehouden
ALMERE De politie heeft maandag twee verdachten aangehouden vanwege een inbraak in een boot aan de Oostervaardersdijk. Daar hadden zij het afgelopen weekend een aantal goederen weggenomen. Het ging om twee 15-jarige jongens uit Almere. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor zijn de twee jongens met een verwijzing naar Halt, heengezonden.

ALMERE Twee Almeerders van 16 en 19 jaar oud zijn maandagavond op aangehouden, omdat ze eerder die avond ingebroken hadden in een bouwkeet aan de Uithof. De twee werden overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Vrouw in water
ALMERE Een 63-jarige vrouw uit Almere is gistermiddag met haar invalidenwagentje in het water beland aan de Oostervaardersdijk. Dankzij een getuige en de politie kon de vrouw uit het water gehaald worden. Bij de val liep ze diverse verwondingen op. Door de GGD ambulance is ze vervolgens voor verdere behandeling overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Vrouw onwel
ALMERE Aan de Bottelaarspassage kreeg de politie gistermiddag een melding van een vrouw die in een winkel onwel geworden was. De GGD ambulance was ook ter plaatse en bracht de 29-jarige vrouw uit Almere over naar het Flevoziekenhuis.

Aanrijding met letsel
ALMERE Op de Promenadebrug vond maandagavond een aanrijding plaats tussen een bromfietser en een voetgangster. Een 28-jarige Almeerder reed op een bromfiets op de Oeverpromenade. Daar liep op dat moment ook een 16-jarige voetgangster. Ter hoogte van de Promenadebrug volgde een aanrijding. De bromfietser verklaarde het meisje niet op tijd gezien te hebben. De voetgangster is met beenletsel en schaafwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

Er zijn vandaag geen vermeldenswaardige persberichten uit District Noord.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland 16-07-2002 '
Lees ook