Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 18-02-2003 Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie, 06-5140 1952

Bedreiging
LELYSTAD Een 32-jarige bromfietser uit Lelystad zou maandagmorgen op de Houtribdreef door een 59-jarige taxichauffeur uit Lelystad zijn gesneden. De bromfietser vatte dit op als een poging tot doodslag en ging bij de taxicentrale verhaal halen. Hier bedreigde hij de taxichauffeur en een andere medewerker van de taxicentrale met de dood. De bromfietser is aangehouden als verdachte terzake bedreiging. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld met een dagvaarding en een schikkingsvoorstel van 340 euro.

Controle blauwe zone
ALMERE Bij een controle op de naleving van de parkeerbepalingen in de blauwe zone van de Filmwijk , de Staatsliedenwijk en de Stedenwijk, heeft de politie 26 autos op de bon gezet.

Auto te water
ALMERE In een bocht van de Oostvaardersdijk, nabij de Grote Vaartweg, verloor een 36-jarige automobilist uit Amsterdam maandagavond de macht over het stuur. Vermoedelijk is hij bezig geweest met zijn mobiele telefoon. De man kwam naast de weg terecht en kwam deels op de basaltblokken, deel in het water tot stilstand. De man had alcohol gebruikt. Bij de eerste blaastest blies hij positief. De verdachte is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis, waar hem een bloedproef is afgenomen. De uitslag van deze bloedproef is over ongeveer tien dagen bekend.

EO

Deel: ' Politiebericht Flevoland 18-02-2003 '
Lees ook