Korps: Flevoland, plaats: Almere 20-02-2003 Vordering in politieonderzoek naar dood twee Almeerders Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06 - 53737697

ALMERE De politie is een stap verder in het onderzoek naar de dood van een 27-jarige vrouw en een 24-jarige man, beiden woonachtig in Almere. Uit het onderzoek lijkt het op dit moment te gaan om een moord en zelfdoding. De vrouw zou door de man met een mes om het leven zijn gebracht, waarna hij zichzelf met een mes van het leven heeft beroofd. De levenloze lichamen werden vrijdagochtend 7 februari jongstleden, aangetroffen in de woning van de slachtoffers aan de Johannes Vermeerstraat.

De Taakgroep Ernstige Delicten van de politie komt voorlopig tot deze conclusie aan de hand van het technische onderzoek, buurtonderzoek en getuigenverklaringen. Het onderzoek is nog niet afgerond omdat het nog enige weken kan duren voordat de definitieve uitslagen van het laboratoriumonderzoek, uitgevoerd door het Nederlands Forensisch Instituut, bekend zijn.

De twee kinderen, een meisje van 7 jaar en een meisje van nog geen jaar die ook in de woning aanwezig waren, kregen hulp van Bureau Jeugdzorg en zijn ondergebracht. De wijkagent heeft vanmorgen de naaste buren en schoolleiding van de kinderen geïnformeerd.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 20-02-2003 '
Lees ook